Tombee Selam kızlar 19. Haftanın içindeyim. Yılbaşı gelmeden bebek odasını alalım diyoruz zam gelmeden sizce çok mu erken ?
Umay255 Tombee bnce al kuzum 23 haftamda aldım iyikide almışım arada çok fark oynuyo bide yılbaşından sonra çok pahalı olcak
Summerwine Tombee biz takım almadık 12.haftada giysi dolabını aldık malum her şeye zam geliyor gün gün bence alın
Bebekkkkkk Tombee 6 aylikken almistik sanirim bence bi an once al derim anca ağırlasmadan odasini yerlestirrsin guzel gusel herseyin onceden hazir olmus olur son zamanlarda is yapmak bile insana zor gelyo hersey
Tombee sedamom00 çevremdekiler daha erken 7 aylık olmadan alma diyor ama sonuçta daha mobilyanın gelmesi kokusunun çıkma süresi de var.
sedamom00 Tombee onu geçtim artık çok zam geliyor heleki yılbaşından sonra niye şimdi almak varken niye pahalı şeyleri alalım ki
Rukiye24 Tombee mobilya kokusu odada yapılan badananın kokusu sürekli cam açık bırakmama rağmen 1 aya çıktı anca artık kış bide zor herşey ki kıyafet yıkama kurutma derdi aşırı zor uzun
ZeynepNilDuran Tombee bence de alın hem ancak geliyor hem boya kokusu da ancak gidiyor. Hem önceden hazırlamak daha iyi. Gebelik dinamik bir süreç ne olacağı belli olmuyor. Enflasyon ortamı bir de yılbaşından sonra baya zam gelir ister istemez.
Rukiye24 Tombee 20. Haftada yaptırmak için ölçü verdm dolap ve şifonyeri yatağı nokta bebeden aldım 1 aya geldi zaten
Asyabuse Tombee ben 18de falan aldım galiba anca geldi 2 haftada falan koçtaştan aldım. Bide her mobilyada koku oluyor havalandırmak falan lazım. Sürekli fiyat artması zaten çok daha etkili alınmasında 😁