Tugba__- Sarelle2 merhaba çok para yada az para verince değilde vicdanı ve sevgisiyle iş yapanlara ihtiyacımız var asıl mesele bu yoksa lüks hastane pahali fiyat kalite anlamına gelmiyor içindeki insanlar önemli aslında
piiremsesinannesiii Tugba__- kimse zaten burda çok verdiğinden övünmüyo hatta üzülüp dert yanıyor farkında mısın bilmem
Mucizeuzra 600 tl ödedim Yanlizca durumla ilgili belge verdiler fotograf video yoktu ama kendimiz cektik istedigimiz kadar doktor bakarken
Mucizeuzra Mustafayigitvebeytugannesi fakultede 600 tl ye yaptirdim benimki ikiz belki tek bebeğe daha az bi ücret alirlar
Umay255 Papatyarslan valla o kadarını arastirmadim ben Bahçelievler Vital hospital gidiyorum dalga dalgıç oğlu doktorum onun önerisiyle gittim Arkadaşı oluyomus 2 defa çok memnun kaldım çok sıcak yaklaşimli ve istediğini sorabilirsin
Bmsbl Papatyarslan Rıdvan beye bende yaptırdım radyolog olması lazım aslında çok ilgilendi çok memnun kaldık eşimde bende ancak hastanedeki doktoruma getirdiğimde bana sorsaydın göndermezdim oraya dedi radyologlar perinatolog kadar iyi değilmiş
Papatyarslan Bmsbl benimde doktorum radyolog önerdi arkadaşı ya da anlaşmalı olduğu yer sanırım ama benim çevremdeki herkeste perinatog olsun diyor kesin bilemedim😏