cemreee__ 91mer üç gündür sadece leke geliyor adet öncesinde başladı test yaptım negatifti ilk başladığı gün normalde iki güne sökülmesi lazımdı nir türlü olmuyor acaba üstüne görme muhabbeti bu mu oluyor diye düşünmedim değil
Brc1 cemreee__ benim de adetim gelmemişti kahverengi akıntım vardı ilk testim negatifti ama 7 gün geçince kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim bence biraz bekle ve kesin çözüm için kan testi yaptır
cemreee__ 91mer önce dediysem üç dört gün öncesiydi bilmiyorum kafalar karışık muayene daha yeni olmuştum geçtiğimiz pazartesi doktor korunmayı bırak demişti adetten sonra
cemreee__ Brc1 aaa cidden mi canım benimde aynı iitenkırmızı değil kahve koyu renk böyle bakalım bekliyorum bi kaç gün daha şimdi hamilemisin
Brc1 cemreee__ evet çok yeni kan testinde çıktı ben adet olmayı beklerken gelen kahverengi akıntı yerleşme kanamasıymış
cemreee__ Brc1 ay allah razı olsun canım inşallah ya hemen öğrenince kan sulandırcı iğnelere başlanılacak bakalım öncesinde düşüğüm kürtajım var