Elayfers Merve201119 sağlıkla büyütün inşallah 😍 hep aynı yerden mi kesi atılıyo benim ilk doğumum da bilmiyorum 🙈
Dark Elayfers ipin çoktan düşmesi lazımdı, düşmediyse aldirabilirsiniz 18 ay oldu uyuşukluk yok bende şuan, ilk bir iki ay oldu sanriim İzde hiç yok 40.gubden sonra iz kremi kullandım. 3-4 ayda hiç bir şey kalmamıştı bende genel olarak
Elayfers Dark iz kremini bayadır sütmeyi unutuyorum şimdi başlasam işe yarar mı acaba, ip neden düşmemiştir ki 😰 burada 7yıl geçmesine rağmen uyuşukluğu geçmeyen annelerimiz var hiç gitmeyecek sanıyorum ben 😔
Nazlinaazli Elayfers bendede sanki deri toplanmış gibiydi en sonunda ama o görüntü sonradan toparladı. Muhtemelen ip sandığınız sizinde deri ile ilgili olabilir. Kontrole gittiğinizde gösterirsiniz. Oraya his gelmesi için önerilen masajlarda var
Elayfers Nazlinaazli doğumdan 15 20gğn sonra kontrole gittim bir daha çağırmadı doktorum herşey yolunda dedi yapmam gerekenleri söyledi o bandajı aldı falan, siz kaç defa kontrole gittiniz
Ssmerve10 Elayfers 3 buçuk yaşında bir oğlum var sezeryanla doğum yaptım hala hissetmiyorum o kesi yerini sinirler gidiyor bence orda
Kadriyeeren203 Evet öyle gibi maalesef iyi düşün sonuçta sezeryan bi tercih değil zorunlu bi seçenek 2.5 sene sonra tekrardan 2. Sezeryan olcam bakalım nasil olcak 😁Elayfers
Elayfers Kadriyeeren203 maalesef yaa normal doğurmak çok istemiştim kısmet olmadı içimde kaldı ilerde ikinci olursa aynı yerden mi kesiliyor yine aynı sorunları yaşar mıyım diye hep bi korku kaldı içimde topallayarak gitmiştim doğuma apar topar 😬 Sağlıkla kavuşun yavrunuza zorlukları olsa da sonuç dünyalara bedel oluyor neyseki 🥰🙏🏻
Elayfers yinehamile çok geçmiş olsun ona rağmen açılıyorsa bi kaç seneye yok gibi bişi olur inşallah 🙏🏻
MinnieMouse Elayfers kızım iki buçuk yaşında. Sezaryen izi çok dikkatli bakınca görünüyor 🥰 uyuşukluk hissi tamamen geçmiyor kısmen ufak noktakarda hissizlik kalıyor. Kesi olduğu için dokular sinir uçları hasar görüyor bu çok normal.
Elayfers MinnieMouse ayy inşallah benimde sizin gibi oluur 😍 az biraz kalsında şu anki hissizlik çok can sıkıcı 🥲