sari-uggli-mehmet-aga kızlar bebiş doğum pozisyonunu almış aşağı dönmüş. 26.haftada öyle değildi ama 28+4′te bugün randevuya gittim dönmüş dedi doktor :) sizde durumlar ne? tabii dönünce daha çok baskı hissediyorsun özellikle yürürken vs.
Eldgrn sari-uggli-mehmet-aga 26+5 gittiğimde baş aşağı dönmüştü çok baskı yapıyordu zaten doktora gittim kontrole dedim çıkacak gibi hissediyorum öyle hissediyorum dedim dönmüş diyince anlaşıldı nedeni 🤣 suanlik tehlike arz etmiyor birdahaki gidişimde tekrar kontrol edecek duruma göre hareket edicez sonrası 27+3 olduk
Aleynaerayy22 sari-uggli-mehmet-aga benimde 28 de döndü baskı cok fazla oluyo wc de otururken kalkarken falan
Helinozan sari-uggli-mehmet-aga sari-uggli-mehmet-aga zaten bebeler hep pozisyon değiştirdigi için bu haftalarda pek bi sıkıntı olmaz bnce tabi doktorunz ne demise bilemem
sari-uggli-mehmet-aga Eldgrn Aleynaerayy22 ben bugün zar zor yürüdüm, yani yürümesine yürüyorum da bi noktadan sonra ağırlaşıyor mudur nedir, azıcık 100 metrelik yerde bile yavaş yavaş gittim geldim.
Eldgrn sari-uggli-mehmet-aga canım baktım bayağı şiddetli oluyor baskı gene bir git göster ara ara yattığım zamanlarda veya sabit durduğum zamanlarda çıkacakmış gibi baskı olmuyor bende olduğunda da canımı okuyor tabii
sari-uggli-mehmet-aga Helinozan tekrar düz haline döner mi yani? ben sanmıyorum sanki bu haftalarda asagı döndü mü öyle kalır diye bir şey duymuştum ama emin değilim. sizin bir fikriniz var mı yani yanlış biliyor olabilirim bi yandan.
Selinoloji Aşağı dönünce hep öyle kalmıyor. Arkadaşımın 39.haftasında tekrar yukarı döndü 41 e kadar beklediler ve sezaryenle almak zorunda kaldılar normal doğum beklerken
ZeynepNilDuran sari-uggli-mehmet-aga benim 26 da döndü. Şu an hep o durumda. Bu haftalar da normal olduğunu söyledi doktorum. İster istemez altta baskı hissi oluyor. Kafası daha ağır olduğu için
zeynepaylaipek sari-uggli-mehmet-aga bende 26 da gittimde baş aşağı durduğunu söyledi doktor şuanda ne durumda bilemiyorum 29+1 oldu. Bende de aynı şikayetler vartabi. Daha döner mi böyle mi kalır bilemiyorum. İlk kızımda 31 de baş aşağı döndüğünü öğrenmiştim.
sari-uggli-mehmet-aga zeynepaylaipek erken baş aşağı dönmesi iyiymiş, sonradan dönmeme durumu olabilirmiş çünkü
sari-uggli-mehmet-aga Aleynaerayy22 Bende erken dogum riski var. Rahim ağzım kısa. 20.haftadan beri takip ediliyorum. Bugün azıcık yürümem gerekti o zaman farkettim :)
Paw sari-uggli-mehmet-aga benim 28de dönmüştü aşağı ama 28+5te tekrar gittim tekrar yukarıdaydı kafası daha sabit pozisyona geçmedi benimki belki sizinki de dönüyordur daha