91mer Carpediem28- tsh 6 küsürdü Dahiliye yönlendirildim 075 lil eut… diue bir ilaç ile 20 günde 0’89 düştü
_Cansuu_3 Carpediem28- 31 haftalığım bende de yeni çıktı bu durum dahiliyeye yönlendirdi doktorum ilaç başladık bir ay sonra bakalım tekrar dedi
Momtheangel Carpediem28- bende tiroid hastayisıyım 7.26ydi yazın şuan 2 düştü bu ay hamile kaldım her gün düzenli ilaç kullanılması gerekiyor kullanmadığın zaman yükseliyor
Bebekkkkkk Carpediem28- Carpediem28- benimde tiroitlerim hizli calisiyormus hamilelikte olusan biseymis sanirim bi kac aya kadar tahlillerim bozuk cikmisti ama sonra hemen toparladi cok sukur suan degerlerm gayet normal cikiyor hic ilac kullanmadm
Carpediem28- 91mer aynn banada o ilaçtan verdi değerde aynıydı 6 lardaydı 1 ay sonra kontrole gel dedi düşer umarım
Carpediem28- Ben daha 1 aylık hamileyim yeni çıktı ilaç verdi düzenli kullanmazsan bebeginizde ciddi rahatsızlıklar olur dedi oyüzden sormak istedim
Nurdeman Ben 15 senelik tiroid hastasıyım. Gebelikte ilaç ihtiyacım arttı. Verilen ilaç yapay tiroid hormonu ve düzenli kullanırsanız bebeğiniz zarar görmez. Geçmiş olsun