Simseknur doğum yapanı bilemem ama ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde yakın diye oraya gittim. Doktordan hiç ama hiç memnun kalmadım. 2 3 kere gittim bana öyle gelmiştir belki diye ama yok cok kötüydü. Birkere hasta mahremiyeti sıfır. Ben içerdeyken daha ultrasondan kalkmadan öğrencilerim diye 2-3 tane adam soktu içeri doktor. Bu böyleyse doğumu da öğrencileri yaptırır. Sıfır güven vermedi. İstediği testleri o hastanede yaptrmadığım için acil ekstra testler cıkarttı istedi benden. Resmen söyle bi cümle kurdu. Testleri burda yaptırmamıstınız dimi siz ne alemsiniz. Sanane abi ben senin önüne sonuc koydum mu koydum sanane yani. Yok folik asiti su eczaneden al yok bu testi bu hastanede yaptır. Ben bi sağlık çalışanıyım eczane yönlendirmesi normalde yasak şikayet etsem doktor davalık olur. Muayne ücreti ucuz ama istekleri bitmeyen prim kasan bir doktor. Bunun yanında da beni hiç bilgilendirmedi ne yiyebilirim ne içebilirim kilom normal mi fazla mı yani cok kötüydü cidden. İstediği testin sonuçlarına baktı mesela iyi sorun yok dedi. Ben doktorumu değiştirdim aynı sonuçları götürdüm mesela insülin ve troid yüksek dedi ve gercektende öyleydi. Suanki doktorumdan aşırı memnunum. Beykente bidaha asla adım atmam.