Demmet Merhaba hanımlar sizlere birsey sormak istiyorum şuan 11 haftalık hamileyim ve cok akıntım oluyor bunu ebe’ye sordugum zaman gayet normal oldugunu söyledi sizinde başınıza geldi mi ?
Supermom_ Demmet evet bende 25 haftalık hamileyim en başından beri akıntım çok fazla çok şükür bir sorun olmadı bu zamana kadar bundan sonra da olmaz inşallah 🙏🏻
Bkarabudak Demmet bende 13 e giricem ilk günden beri günlük pedle dolaşıyorum dışarlarrda oda iyi bişi değil ama geliyor 😞 bazrn sarıya da dönüyor bana da doktor olabiliyor diyor kafana takma sende taktıkça daha çok aklın orda oluyor
Supermom_ Demmet bence de doktorunuzun dediği gibi çok fazla kafaya takmayın olması gereken normal bişeymiş bu hatta bazen fazlalaşır bazen de azalırmı ş boş yere önemsiz bi konuda kendinizi üzmeyin
Demmet Supermom_ hiç şimdiye kadar boyle bişey görmemistim canım sıkılıyor kafamı takıyorum bu duruma bi çözüm bulamadim.. rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin insallah
Umay_220818 24 haftalık hamileyim akıntı başından beri bitmeyen sorunum elinde kaldım daha normal diyorlar ama 😑