sliya30 2626 var ben birincide hiç korkmadım ama bu ikinci 37+6 çok az kaldı ve korkular sardı kaç gündür 🙁
Annesininportakali53 2626 38+5 im stres yok hergun allahim sabah sağlıkla kucağıma alayım diye uyuyorum ama tık yok sjsjsj🤣 10 gundur kanalda ucunda duruyormus heran gelecek dedi hala beklemedeyim
emirtosveannesi 2626 36+2 korku değil her geçen gün daha çok gelmesini istyorum bir an önce doğsun istyorum o sağlıklı olsun hayırlısıyla gelsin yeter allahim kolay doğumlar nasip etsin hepimize❤
Heyecanli_gebe1 Ben de korkuyorum 36+3 olduk. Doktoruma da söyledim ben normal doğumdan korkuyorum dedim ben yardimcı olsam sana ne desi ama nasıl yardımcı olacak ki
Sose2021 37+4 deyim çarşamba sezeryan dedi doktor ama bu günlerde sanki bi farklı gibi halbu ki açılma da yok sancı da yok . Belki ben farklıyımdır geliyor artık çünkü tüm duygular bir arada 🥰🫣
Nuray08 Doğumun olmasına rağmen bende bile stres endişe var Rabbım sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarimizi
Defnem_26 34.hafta olduk 2.sezeryan olacak şimdiden stres sardi ameliyatdan degil sonrasindan korkuyorum insallah cabucak toparlarız
Nurdeman Ben de 37+2 deyim. İster istemez normal doğumdan çok korkuyorum. Ama dua ediyorum bol bol inşallah sağlıkla atlatırız