minikbirii_20 Kızlar acaip derecede bel ağrım var hele geceleri uyutmuyor , bugun test yaptım negatif çıktı ve fitil atarken önceleri tüp bebekte pozitif aldıgımda rahim girişim yumusacık oluyordu şimdi fitil atarken sert girişi buda moralimi bozuyor😔
2022bebeki minikbirii_20 Bence çok erken hele ki kaset test için. Kafanızı bunlara takip moralinizi bozmayın lütfen. Bebeğinize en yakın olduğunuz zamandasiniz size tutunması için bol bol dua edin. Umarim her sey gönlünüzce olur🤗
Ela3834 minikbirii_20 Ben 6.gunde yaptım çok silik çıktı hatta ilk cikmadı yarım saat sonra siliklesti. Oturdum ağladım o yarım saat. Hemşire çok kızmıştı bana. Moralimi yuksek tut 5.gunde hemen çıkmaz yavaş yavaş HCG değerin yukseliyor. 5 günde bütün kan hücrelerine uyarı gitmiyor gözükmemesi o yüzdendir moral yüksek lütfen 😍
Tcher123 minikbirii_20 göğüsleriniz ne durumda büyüme ve hassasiyet var mı? Bende var ama ben ilaçlardan (estrofem, progestan fitil, ve iğne) dolayı olduğunu düşünüyorum. Sizde de öyle mi?
Tcher123 Benim de bugün 4. Günüm canım ama erken test yapmışsın bildiğim kadarıyla HGC hormonu 6. Günden sonra kana karışıyor idrara daha geç Karışır diye düşünüyorum benim de aynı şekilde fitil koyarken çok kuru oluyor ve zorlanıyorum ama bunun pozitif ya da negatiflikle alakalı olduğunu düşünmüyorum daha önce yine burada bir hanım fitil koyarken zorlandığını yazmıştı öyle hatırlıyorum umarım alakası yoktur o zaman benim de negatif çünkü
minikbirii_20 Tcher123 ya ben gebr kaldıgımde genelde yumusacık oluyordu diyordum hamileyim şimdi sert olunca panikledim
ALynaa67 Transfer olduktan sonra kendime yaptığım en büyük iyilik hiç test yapmamayı düşünmek oldu galiba biliyorum çok merak ediliyo ama lütfen erkenden test yapmayın kendi moraliniz psikolojiniz için hiç transfer olmamış gibi düşünmeye çalışın ve zamanını bekleyin Allahtan ümit kesilmiyo bol bol dua ederek zamanınızı geçirin çok erken yapmışsınız negatif çıkması çok normal Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin size☺️