momlife_7 Merhaba arkadaşlar çok özür dileyecekten aklıma takılan bişey oldu sormak istiyorum.. 15 haftalık hamileyim bu arada bayadır kabızdım ama bi kaç gündür büyük tuvalete iki günde iki kere falan çıkmaya başladım acaba normalmidir? 🙄
Happymomeda Normal ama 2 3 te bir olursa doktoruna söyle kullandığın ilac varsa değişsin yoksa Benim gibi basur olursun 😁
Happymomeda momlife_7 doktoruna söyle ayy bu aralar herkes basur 🤣 ben ameliyat ile hal etim ay lavabo da kanlarla ….. Sanirsan adet kani ha oh sonunda kurtuldum ameliyat olduktan sonra başım bana fazlaymış gibi geldi bana yaaaa sanki agirdi uzaninca geçiyor kalkınca ağrıyordu off hatırlamak istemiyorum 🤣
Damla0412 Bende 15. Hafta bitiyor, 2 hafta önceye kadar artık ağlayacaktım karnımın şişliği wc ye çıkamamaktan ve herşeyi yiyordum kuru meyve fln. Ama şu 2 haftadır maşallah günde 2 kere girdiğim bile oluyor 💃🏻 çok şükür yani
momlife_7 Damla0412 çok şükür o zaman normal yani bende öyleydim şişkinlik falan tuvalete çıkamama suan bende iyiyim 💖
Ellia Demir ilacı yapıyor canım lifli ürünler ve daha fazla sıvı almaya bak birde sabah uyandığında ılığa yakın su iç aç karnına 🤗