DilarArslan GamzeCan babam bebek arabasını ve beşiğini aldı ona bile erken dediler. Adamın tek kızıyım ilk torunu olacak erken de erken diyip durdular. Hepsini toplu nasıl alıcaz acaba ben anlamıyorum. Milyarder falan değiliz yani. Ben cinsiyetini öğreniyim para biriktirdim direkt battaniyelerini falan alıcam valla. Anası babası biziz biz ne istersek o olur valla ben hiç takmıyorum 🙅♀️
GamzeCan DilarArslan dün cinsiyeti öğrendik annemle gittik aldık bi kaç kıyafet ona bile konustular yaa hadi hayrınız yok bari köstek olmayın dimi. Son ay maas doğuma gitse bi aylık maasla biz besik mi alcaz araba mı hastane cantasımı bezinimi daha bilip bilmediğimiz bi cok sey hangisine yetiscez . 🤷🏻♀️
Asii GamzeCan gözünüz aydın bizde 17+2 olduk kontrolden dönüyorum şimdi ama maaalesseeefff bebişim göstermedi birtürlü açamadı minnak bacaklarını bir dahaki sefere kımetse🤗😇
GamzeCan Asii yaaa bende de geçen öylr olmustu bidahaki gidişinden öncee çikolata yeee meyve suyu ic😂
DilarArslan GamzeCan ayrıca bebişi hissetmeye başladımm 😍😍 doktordan sonra bi anda hissettm gün içinde bir iki kere hissediyorum 😍 17+6 günlüğüz
Baby_is_loading GamzeCan ya bow ver bende oyle yapdim daha cinsiet belli diyilken bili beyaz renk bi kac sey almistim😍❤️
GamzeCan Varol benm eşimden yana sıkıntı yokta kaynanamların hiç biseye hayrı yok ama dilleriyle herseye yetişiyolar 🤷🏻♀️ Benmde annem öyle normalde erkek annelerinin böyle olması gerekiyor🤷🏻♀️
GamzeCan Nurcin canım valla bunlarınki hurafeden uğursuzluktan değil çekememezlikten nişanlıykende toplu alamayız diye alıp alıp koyduk düğüne iki ay vardı kadın daha erkek diyordu. Zaten son ay maas doğuma gidicek daha bunun dediğin gibi küvetiydi hastane cantasıydı beşiğiydi arabasıydı daha bilip bilmediğimiz bi cok seyi var hadi kıyafet bi yanda dursun 🤷🏻♀️ Bende 18+4 üm bi kaç zıbın falan aldım daha o kadar ona bile konustular düşün😏
Nurcin GamzeCan o zaman ne yapacaksın biliyor musun? ufaktan al sen. kenara koy.. kimseyede birşey söyleme. şunu aldım bunu aldım diye.. benim kuzen öyle yapmıştı :D
GamzeCan melike94 aynenn canım gerçekten cok cabuk geçiyor sağlıkla geçsinde kucağımıza alalım minnoslarımızı😍
DilarArslan GamzeCan tabi ki öyle. Anlamıyolar valla hiiiç anlatmaya çalışma. Sonuçta sizin evladınız 💞
Ilaydaile Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde oğlum olacak.😍 kaç haftalıksınız boyu kilosu nasıl .
GamzeCan Pehlivanligul anlıyolar kemik iriliğinden falan canım erkektir öyleyse 🤗 sağ salim kucağına alırsın insallahh🙏🏻
Merveoz GamzeCan 16. Haftamda kız dedi suan 19+5 haftadayız bebişim gizledi kendini ama doktorum kemik yapısına göre kız dedi yine 😂🤗 hayırlısı bakalım detaylı ultrasona gircem netleşir ozaman herlde
GamzeCan Merveoz aynen en fazla detaylıya kadar kaçabilir minnos 🌸 sağ salim kucağına alırsın insallahh❤️