Anime Kızlar 36+2 deyiz bebeğimin kilosu 2850 normal doğum istiyordum ama 40.haftaya kadar 4 e yaklaşacak kilosu. Sezaryenle kararsız kaldım. Böyle iri bebek olupta normal doğum yapan var mı?
Bahar0101 Anime benimki de 35 haftalıkken 2900 dü bende normal istyrm umarım gönlümüzce olur 🤲hayırlısıysa
Bonjouratous Anime Çok iri bi bebek gibi değil aslında kilosu normal gibi. Bebekler zaten 38 den sonra da kilo alımları yavaşlıyor ki 4 kilo olup da normal doğum yapan çok kişi var
miranmomsss Bende Burda bekliyim normal doğum istiyorum 37+4 bebeğim 3650 ve kafası büyükmüş doktorum normal zor görünüyor dedi yapabilen var mı
Arzums Bende bekliyim 39da 3500üz 54cm normal olur,normal bekliyorum ben dedi doktor. 5 günüm vardı 40a. Eğer gelmezse 40da gidicem çatı muanesi yapılacak uygun mu diye uygunsa büyük ihtimal suni sancı deneyecekler
miranmomsss Anime bi fikrim yok 🥹 ama ultrason yanıltıcı olabiliyor çoğu zaman yani benim korkum 4 kilo üzeri diyip sezeryana alırlarsa bebeğim minik olursa üzülürüm normal doğum olmadığı için
EAK Anime ben de korkuyordum doktorum çatı ı uygun gördü valla yalan yok çokta kolay oldu anlamadım nasıl oldu 😄
Arzums EAK çatı uygunsa sıkıntı yok. Ekstra bir şeyler yaptınız mı? Maşallah bize de nasip etsin kolaycık kolaycık 🙈💕
taze_anne79 Anime bende aynı durumdan muzdaribim ama bana 36+4 te 3500 dedi ve şuan 38+3 um çok korkuyorum sezaryen olcam diye ama senin 4 e ulaşmaz bence 40 a kadar olsa bile en fazla 4 olur gibi kolaylıkla okur inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🌸
EAK Arzums amin inşallah. Ekstra bi şey yapmadım ama hamileliğimde çok yüzmüş ve yürümüştüm.şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum o daha 3200 abisi kadar iri olmayacak bakalım o doğum nasıl olacak