Mihribani Merhaba anneler 32 veya 35 haftalar arası doğum yapanlar varmı aranızda eğer varsa nasıl bi yol aldınız bu süreçte acaba bu haftalar arası erken doğum olabilir dedi doktorum korkuyorum o yüzden.
29102020--- Mihribani Mihribani merhaba canım ben de 33 haftaligim. O korkuyu ben de yaşadım. İlk gittifim doktor erken doğum riski var 27 den sonra her an doğabilir demişti ama doktorumu değiştirdim. İkinci doktorum sayesinde 33 haftalık olduk bile. Ama Çarşamba günü nisanim geldi hastaneye yattım ilacla serumla doğumu geciktirdiler Allah bin kere razı olsun doktorumdan. İnşallah zamanında sağ salim kucağına alırsın Allah’ın izni ile🙏🙏🙏
Mihribani 29102020--- amin inşallah peki bebeğiniz kaç kilo ve boyu ne kadardı küvezde falan alındımı acaba
Rapunzel3846 Mihribani canım doğmamış bebiş daha.. 33 haftalık olmuş , halen annesinin karnındaymış ne güzel, sen de öyle olursun inşallah, içini ferah tut
29102020--- Mihribani dogmadilar canım doktorum bekletiyor ilaçla serumla bir tanesi 1800 bir tanesi 1900 pazartesi günü kontrolum var inşallah iyi haberlerini alırım daha dogmazlar
Rapunzel3846 Ben haftaya cuma 34 haftalık olcam nasipse ve o gün doğum olcak.. benimki kaçınılmaz son maalesef.. ama bugünlere 25 li haftlardan geldikk, elhamdulillah
Mihribani 29102020--- ben yanlış okumuşum kusura bakmayın inşallah sağlıcakla doğarlar bebekleriniz .