Melisasis zumzum arkadaşım 100 küsür kilolarda ve kısa boy ile doğurdu o birazda çatı ile alakalı yinede doktorun yönlendirmesi şeklinde ilerlesen iyi olur :)
zumzum tontonhanim Bende öyle vallahi aldım kiloları bebişimde minyon tipli çıkarsa diye eşime söyleyip gülüyorum. 🤣🤭 Ben hep yedim hem yattım, ay utandım bian su söylediklerime. Hamilelik beni çok değiştirdi hahah. 😁😁😁
Baymehal zumzum canım ben hamile kalfığımda 90 dim 75 e düştüm geri kiloma döndüm ve ek olarak 3 kilo aldım hiç bi sıkıntı yaşamafım ve bu ikinci doğumum aynı kilolarla 😅 korkmana gerek yok 🤗
momqq Sen 20 kilo aldgin için mi acaba bnde 14 kilo almıştım 95 le doğuma girmiştim norml yaptm çocukla alakalida olabilr canım 🌼
zumzum momqq 20 kilo aldığım için olabilir.😵💫 Bebişimin kilosu, boyu, suyu sağlığı gayet yerindeydi öyle dedi canım. 🥰🧿
Yusra zumzum ilk gebeliğimi 101 ile tamamladım 37 haftada 3750 dogum yaptım 174 boyum var kolay doğumum oldu çok şükür hiçte yapamazsın filan demedi doktorum çatınız müsaitse bebekte normal dogmak isterse gayet yaparsınız 🌸
zumzum Yusra inşallah inşallah canım ağzın bal yesin inşallah. 🫠🤲🏻 Darısı kolay doğumlar bana olsun. 🤰🏼🌼🤲🏻