Anonim11 Kızlar önceki doktorlarım bana ne zaman yağlanmam gerektiğini hiç söylemedi bende hiç araştırmadım son gittiğim doktor şimdiden başla dedi ama geç kaldım sanki siz de ne zaman başladı
Milosee Anonim11 valla hamile kaldigimdan beri catliyorum harita gibi oldum Zaten kilolu hamile kaldım ondan dolayı herhalde sürdüğüm şeylerde fayda etmedi maalesef ☹️😃😃
Lavinyaa8 Anonim11 7.haftamda başladı bende simdi 21 im her yerim çatlak ve baştan beri düzenli kremlenip yağlandigim halde oldu yağ ile cok alakasi yok vücut müsaitse her sekilde çatlıyor
mercimekkoftesi1 Ben karnım çıkmadan yağlanmaya başlamıştım, ilk hamileliğimde hiç olmadı çatlağım. Şimdi ikinciye hamileyim 17 haftalık oldum ama üşengeçlikten başlamadım hala 😅 ama çatlamadım da daha. Geç kalmış sayılmazsın hrmen başla yağ sürmeye 🌸
Anonim11 2022bebeki üst karında mı çatlak oluyor alt karında mı oluyor bilgin var mı hiç benim beyazlık var gibi ama çözemedim tam
2022bebeki Anonim11 Alt karından başlıyor çatlaklar diye biliyorum. En çok o bölgeyi nemlendiriyorum ben.
Yesilerik Ben de 12. Haftadan beri sürüyorum bugün farkettirmeden üst bacağımda çatlak oluşmuş 29.haftadayım 😔