mucizebebek_ Hesaplarıma göre 6 haftalık hamileyim keseyi görmüştük , salı günü de kalp atışı için randevumuz var fakat bende hiç bir belirti yok ne bir mide bulantısı ne bi kusma _ neden böyle oluyor acaba sadece tek olan göğüslerimde ağrı __
A_syma mucizebebek_ Herkesin gebeligi kusma ve bulantiyla gececek diye birsey yok canim. Stres yapma 🌸
ikikizannesi__ mucizebebek_ aman canım olmasın hiç olmasa keşke kusma bulantı 🥴 eğer olacak sa 1 2 haftaya ellerindne öper 🥴
ikikizannesi__ mucizebebek_ kusma bulantı yuzunden ilk hamileliğimde 12 ikinci hamileliğimde 8 kilo verdim canım cikicak olecem galiba diye aglardim😂😂
Zuzu6901 mucizebebek_ daha çok yeni kuzum. Benim de o haftalarda oyelydi çok rahattım hamilelik boyu böyle geçse keşke diyordum. 9. Haftayla beraber ölümlerden döner oldum acillerdeydim sürekli. Şuan 33 haftalık hamileyim ve bulantı ilaçlarını içmeden asla duramıyorum. Dua et rahat geçsin senin 🙈🥺
mucizebebek_ Zuzu6901 hadi yaa gerçekten kötü geçirmişsin sende gülüm 🌸 peki çok teşekkür ederim Rabbim sag salim kavuşmayı nasip etsin hepimize🙏🤍
Heyecanli_gebe1 mucizebebek_ aman boşver olmasın . Olursa yerınden kalkamazsın noye böyle bişi istedim dersin
esmaozdemir76 mucizebebek_ normal canım bende 8. Haftama kadar hiç bir belirti yoktu hatta bu yüzden hamile olduğumu 7 kusur de öğrendim. Ondan yavaş yavas mide bulantıları başladı. Bazen bazılarında hiç bir belirti olamaya biliyor
123esr_ mucizebebek_ ne güzel maşallah hem daha erken 1 hafta sonra başlayabilir olabilir kalp atışı 7. Haftada daha net duyuluyor korkma
mucizebebek_ 123esr_ Herkes öyle demiş rahatladım gerçekten insan bi tereddüt ediyor bilgisiz olunca sağolun🌸 evet doktorum da 7 hafta da demişti salı günü gideceğiz bakalım inşallah duyabilriiz
Cansudinc mucizebebek_ Benim bulantılarım 8-9 haftadan sonra başladı 19 haftalık olduk hala devam ediyor umarım senin olmaz çok zor çünkü ☹️
happiestMom mucizebebek_ valla yat kalk dua et o mide bulantısı hiç olmasın. Kızımda 3 ayda 15 kg verdim allahım resmen işkenceydi. 5 yıl sonra oğluma hamile kaldım hala mide bulantı hapıyla geziyorum 30 haftalık oldum. Herkesin bir olucak diye birsey yok. İnsallah böyle de biter hamileliğin de rahat bir hanilelik gecirirsin. Hep dua ediyorum şu çektiğim mide bulantısını kimseye verme diye. Cünkü öyle cok yedim midem bulandıya benzemiyor eşinden, çocugundan bile tiksiniyorsun çok kötü çokk.
Mariam1 Benim de hiç bişe olmadı hafif arda bı baş donme oda hızlı kalkınca yatakdan 30+4 haftadayiz sadece bebek harekletler korkulucak bişe yok tane herskes ayine olcak diye bise yok
Mihribani Merhabalar hiç merak etme benimde aynı şekilde geçti o zamanlar bende korkmuştum şuan 31+4 günlüğüz çok şükür daha hiç bir şikayetimiz olmadı sadece yerde uzun süre oturunca belim az bişey ağrıyodu o kadar onu da fark edince yerde oturmadım hiç bu zamana kadar sağlıklı bi şekilde geldik .
mutlulukmevsimi 14 haftalık hamileyim hiçbir belirtim yok. Ne uyku hali oldu ne kusma ne bulantı ne göğüs hassasiyeti. Kişiden kişiye göre değişiyor bu durum.Doktoruma sordum çok şanslısın dedi.O yüzden hiç stres yapma anın tadını çıkar🥰
Cidoliko mucizebebek_ benim iki gebeliğimde de hiç belirti olmadı tesadüfen öğrendim hep,herkeste olmayabiliyor canım sıkıntı yok
Benherseydenoncebiranneyim Olabilir normal 😄 benim 9 ay ne midem bulandı ne kustum. Arada midem ekşiyodu sonraki aylarda o kadar