Mgdk 6+1 im şuan maalesef kronik faranjitim var kanımda da enfeksiyon çıkınca sefaleksin diye bir antibiyotiğe başlamak zorunda kaldım. Korkuyorum tecrübesi olan var mı:(
AyseYldz Mgdk bilmiyorum ama doktorunuz verdiyse içiniz rahat kullanım cunku enfeksiyon bebek icin daha tehlikeli. Bir de kuru dut suyu kaynatıp icin sabah aksam enfeksiyonu temizliyor
Minarda Mgdk benim de hep idrar yolu enfeksiyonum oluyor hep ilac kullanıyorum bende Allah in izniyle bi sorun olmaz 🥰🙏
Tugce-D yorumcuanneniz ya 3 haftalıgım dısıme ınplant yaptırmıstım suan apse yaptı antıbıyotık kullanmam lazım ılk aylar onermıyorlarr bı sakıncası olurmu endıse edıyorum
yorumcuanneniz Tugce-D ilk aylarda ben bilmeden adet söktürücü kullandım şuan oğlum 3 yaşında endişe etmeyin doktora güvenin😍 doktorun biliyorsa sorun olmaz
FatosNazim53 Mgdk bende iki defa antibiyotik kullandım doktoruma sorarak tabi. Bı sıkıntı olmadı. Eğer doktor uygun gördüyse kullanma da bı sakınca yoktur bence.
_almirasmom Mgdk benım ıdrar yolu enfeksiyonum hıc bıtmez ve antibiyotik kullanıyorum bısı olmuyor 1000 mg kullandıgımda
AyseYldz Kubraa033 kuru dut marketlerde kuruyemiscilerde her yerde satiliyor. Yarim litre suyu kaynatin kaynadiktan sonra icine bir avuc kuru dut atip 6 dakika kaynadiktan sonra kapatın. Ilıyınca sabah aksam icin. Enfeksiyon bitene kdr devam.
Elif927 Mgdk Beş kutu bitirdim mecburen korkma bende istemezdim ama mecbur içmek zorunda kaldım bende çok korkmuştum .. ama sen korkma diye yazıyorum 😊geçmiş olsun 🌷
Tugce-D Elif927 kacıncı haftada kullandınız 6 haftalıgım korkuyorum ılacı ıcmeyebasladım ama cok tedırgınım
Elif927 Tugce-D Ben biraz daha geç kullandım ama hiç korkmayın doktorlar kullanılmıcak olanı vermiyor . Kullanmazsanız bebeğe zararı oluyor mecbur yani
Tugce-D Mgdk ya suan 6+2 yım antıbıyotuk kullanıyorum cok korkuyorum Bebeğiniz sağlıklım şu anda Antibiyotik kullandığınız için sıkıntı yaşadınız mı🥺🥺
Mgdk Tugce-D 8+2 oldum 10 gün kullanmıştım antibiyotik mecburen bi sıkıntısını görmedim iyileştim. Çok insandan da duydum kullanan. Geçmiş olsun sen de iyi olursun eminim diğer türlü asıl bebeğe zarar😊