Sm10 Sevl benim eşimdede vardı aynı sorun ketoral şampuan kullandı doktor tavsiye etmişti eczaneden temin edebilirsiniz çok faydasını gördü tavsiye ederim
Edafmo Sevl Vichy dercos şampuan ve ketoral şampuan baya iyi çözümler. Onun dışında ben hamile değilken psövate losyon kullanmıştım o da çok etkili sonuç vermişti
hb54 Sevl https://ty.gl/oke8zcdkzj ben kullandım geçti kardeşimde de vardı oda kullandı geçti şuan indirimde kullanan herkes memnun kaldı umarım size de iyi gelir
Esayser Beyaz Kil tatlı badem yağı zeytinyağı karışımı dipleri çok yumuşatıyor ve nefes aldırıyor maske şeklinde uygularsa haftada 1.2 zararı zaten yok erkek kardeşim için yapıyorduk
Dmttthemum Alyaa18 ben 3. Aydan sonra çok nadir de olsa egzama atakları geldikçe mecbur kullandım tresan ısırgan otlu şampuan kullandım onun dışında saçı kurutuyor ama çok egzamam olmadı
Leylazerr Bende 7 yıldır nerdeyse var yara şeklinde oluyor bide gebelikte yara değil kepek oluyor stres yapıncs çoğalıyor her doktora gittm bana fayda edecek bişi bulamadm inanılmaz berbat bişi pul pul saçından dökülüyor iğrenç bişi keşke kurtulabilsem
Dmttthemum Leylazerr vichy dercos bana tek iyi gelen şey oldu deneyin isterseniz çok zor bir sıkıntı gerçekten ve tedavisi yok maalesef
Alyaa18 Dmttthemum benim hic aklima gelmedi ilk uc ay da dahil hep kullandim insallah bi sorun olmaz bebekde ultrason da iyi duruyor ama
Dmttthemum Alyaa18 ben sormuştum bir şey olmaz demişlerdi ama ben yine de kullanmadım çok fazla atak yaşamadığım için sonradan yaşayınca mecbur kullandım o yüzden bir şey olmaz Allah ın izniyle sıkıntı etmeyin