mavimsiiii belinay41 rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin inşallah cümlemize benimde hafif ağrılarım var bu aralar inşallah biran önce sağlıka alırım
2bebeannesiii belinay41 Normal doğumdu canım eski kiloma bile döndüm diyebilirim direkt doğumhaneden yürüyerek çıktım her iki doğumumda da .
mavimsiiii yaasemin çatı muanesinden sonra nişan geliyormuş belki bi kaç güne nişanın gelir kaç gün oldu çatı muanesi olalı
mavimsiiii Baymehal gullokumum squat yürüyüş merdiven in çık artı merdivende bazı egzersizler yapıyorum her gün yer siliyorum 🤣🤣🤣🤣 çömelerek ama 36 dan beri yapıyorum tık yok ne bi açılma ne bi nişan
gullokumum mavimsiiii hmm bizde bu hafta 36 olduk ama doktorumuz egzersiz için 38 ve sonrasını önerdi açıkçası yürüyüş dışında bişey yapmıyorum şuan nasıl olacak bilemiyorum😂😂😂
mavimsiiii Zekiye_27 gerçekten öyle oluyormuş doğumdan çıktıktan sonra yeniden doğmuş gibi hissediyorlar bakalım bizim nasıl olucak 🫣❤️
mavimsiiii Alparslaninanneesii darısı bana diyeceğim 🤣 40 gidiyorum Allahım inşallah bu son hafta olur 🥹 ne yapsam gelir sizce
Alparslaninanneesii mavimsiiii valla canım ben kavuşmak istiyordum hemenn babamların evi merdivenli sürekli sürekli iner çıkardım ve sürekli uzun yürüyüşler yaptım sonra bir baktılar ki suyum zaten 3 gündür sızıntı şeklinde geliyormuş. Yani önereceğim bol yürüyüş
mavimsiiii Alparslaninanneesii bende bol yürüyüş yapıyorum daha çok yapayım inşallah faydası olur gelir 🫶🏻
mavimsiiii SutlacimiYedimmiBen bencede 40 ta çoğunlukla bebekler geliyor 42 çok nadir o yüzden bence bende 40 ta doğuracağım 😍🫣
mavimsiiii SutlacimiYedimmiBen biri duramamış diğeri içerde rahatmış 🤣 maşallah ya 🧿 darısı bütün hamillere çok bekletmesinler bizleri
Suleadak Merve201119 bı sıkıntı oldu mu bnde 37 haftalık hamileyim kilosu 2900 civarı ağrılarım çok sezaryan olmak istyrm