SevCem Kızlar elim ayağım tutmuyor ve şuan işteyim. Koltukta yarı baygın haldeyim. Kahvaltı yaptım yarım saat sonra deli bir mide ağrım başladı. Tuvalete zor yetiştim. Tüm bağırsağı boşalttım. Tam yerime geçtim bu kez midem. Koşa kosa kosa tuvalete gittim. Tüm midem boşaldı. Simdi az bi iyiyim muz yedim ayran içtim. Gyno Ferro Sanol mu yaptı dersiniz. 9+5 im ve gebeligimden beri bu dördüncü. Ne yapayım, ne oluyor.bebeğim iyidir değil mi. Normal de hiç kusmam yoktu
Deniz2961 SevCem cnm kusman VS normal ama ishal olman bilmıurm su kaybın cok olmaması Lazm devm ederse muhkk doktra gt serum takviyesi yaparlar dedıgın ılac kan ilacı snrm genelde kabız yapıyor sana ters etkımı yapmıs
Mnlya SevCem canım benımde o haftalarda oleydı bende ıshaldım ama bol bol su ıctım bu yuzden bısı olmasın dıye mıdemı bulandırıyodu kusuyodum suyuda ama bole bole atlattım 🙄
Bsrerkk SevCem mide bulantısı normal ilk haftalarda oluyor dikkat edin kendinize devam ederse şikayetiniz doktorunuzla görüşün
BuseBasderici SevCem canım benim tıpkı benim yaşadıklarımı anlatmışsın. Aynen o ilaç yapıyor. Gün boyu kustum ve hep baygın haldeydim. Lavabodan bahsetmiyorum bile. Doktorum gece yatarken al dedi ve şu an daha iyiyim. Bir de öyle dene istersen
SevCem Deniz2961 sağol canım. Ayıptır soylemsi tuvaletimon rengi gri siyah gibi ilacı kullandığımdan beri
SevCem Gulsahh akşamı nasıl edicem işteyken. Ara ara revire uzaniyorum kimse yokken. Birşey yiyip içmeye calisicam ki su kaybını önlüyüm. Ama su an midem parcalanacak gibi ağrıyor
Medebru Doktorunla görüş verdiği ilaçlar yan etki yapmış olabilir. Her ilaç her hamile bayana iyi gelir diye birşey yok. Özellikle ilaçı içtikten sonra bu durumu yaşıyorsan. Gözükmelisin doktoruna.
SevCem Medebru ilaçtan sonra oluyor. Gebeligim öncesinde de Demir ilacı içiyordum.ağır diye doktor dozunu düşürmüştü. Bunu da konuşmalıyım
SevCem Gulsahh doktor kontrolüne gittim diye bi ton azar yedim kuzum, sen düşün. Patron işte. Parayı düşünüyor. Daha şimdiden yerime birini almanin derdine düştüler 😕