Kızlar bugün tam 38+0 olduk , 36+5 te çatı müşterini olurken açıklığa da baktı doktor 1 cm olmuş dedi, haftaya tekrar gel muayene edelim dedi hatta sabahtan gel ilerlemişse yatış verebilirim ama bu bi hafta kendini yorma çok ayakta kalma yat dinlen dedi. 37+5 te tekrar gittim kontrole. Açılma 2 cm olmuş rahim ağzı yumuşamış her şey güzel dedi. Bebeğin gelişimi de iyi , suyu biraz azalmış dedi. Nst de de sancılarım çıktı. Bende ise ağrı sızı yok bazen çok hafif adet olacakmış gibi ağrılar oluyor ama düzenli değil, ve abartılacak gibi de değil. Neyse pazar günü tekrar görmek istiyorum dedi, doktorum nöbetçiymiş. Bu arada yürüyüş yap çömel kalk merdiven in çık dedi doktor. Pazar günü bebeğin suyu sancı durumu ve açılmayı tekrar kontrol edicem bi bütün şekilde karar verip doğumu başlatabiliriz dedi. Perşembeden beri hiç ağrım sızım sancım bi şeyim yok dün yarım saate yakın yürüdüm bugün de merdiven inip çıkmayı düşünüyorum. Siz olsanız napardınız? Bi yandan bekliyim diyorum bi yandan su meselesi kafamı karıştırıyor. Doktor başından beri güvendiğim biri ama yine de sanki bebeği erken almak istiyormuş gibi de geliyor bi yandan . Çünkü sürekli bebek irileştikçe doğum zor olur , son haftaları beklemenin bazı sıkıntıları var işte bebek kakasını yiyebilir kordon dolanabilir filan diyor. Sanki alıp kurtulmak istiyor gibi. Suni sancı gerçekten çok mu kötü bi şey ? Uzun oldu hakkınızı helal edin kafam çok karıştı da