Surprizbebek1 6 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim. Etrafımda kimseyle paylaşmadım. O yüzden buradan soruyorum. Ankara’da tavsiye ettiğiniz bir kadın doğum doktoru var mı? Yenimahalle ya da Çankaya civarı ve kadın doktor olursa daha memnun olurum ✨
MaviK Surprizbebek1 ben de arayıştayım ilk gebeliğimde Medicalpark Ahmet Süha Özer’i tercih etmiştim aşırı memnunum kendisinden ama doğum paketleri aşırı yükselmiş o yüzden kaç gündür burada bir fikir almaya çalışıyorum. Arada pek bi fark olmazsa yine Ahmet hocayı tercih edicem
sedamom00 MaviK ben ona gittim hiç memnun kalmadım değişik adam telefon da arayanları azarlıyor ben kürtaj dan sonra kağıdı göstermeye gitmiştim umursamazca bu kağıttta bişey yok boş boşuna yapmışsın genetik testini diyerek gönderdi başka doktora gittiğim de güzelce ilgilenip cevap verdi..
passion35 Ben de aynı şekilde doktor konusunda kararsızım . Şuan Akay hastanesinde Demet Kokanalı hocaya gidiyorum memnunum da, ama başka bir doktorda muayene olup hastane görmediğim için kıyas da yapamıyorum. Buraya öneriler gelirse memnun olurum.
MaviK sedamom00 yaaa ben 8 ay boyunca ona gittim düşük riskim vardı zaten erken doğum yaptım . Çok zorlu bir hamilelik geçirdim memlekette de benimle iletişimde oldu gece gündüz farketmeksizin aşırı ilgili ve hiç ters anını görmedim. Şaşırdım açıkçası ama sizde yaşadığınızı bilirsiniz haklısınız en ufak bir tepki doktora karşı olumsuzluk oluşturuyor .