Minikmucizemiz_ Yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyordu, ilk defa bugun kustum 2 kez su icince bile kusuyorum ya ne zamana kadar devam eder bu mide bulantısı
Omerr_ Minikmucizemiz_ her keste farkli oluyor. 5-6 hafta arasindan basladik bugen 14 hafta oldum. Ama bulanti yakami birakmiyor. Oğlumda böyle olmadim. Naneli sakiz çiyniyorum her gün. Olmasa kusmaktan ölürüm herhalde
MadameHappy34 Minikmucizemiz_ 6+0 da başladı 17+3 hiç gecmeyen mide bulantısı kusmalar su dan bile tiksinmiştim sonuç😂🤪 kız beklerken oğlum olacağını öğrendim 🥰
Omerr_ Minikmucizemiz_ kizla erkekle bağlı olduğunu sanmiyorum. Arkadasimin kizi oldu hiç bir bulantisi olmadi. Hamile oldugunu bile 3 ay sonra öyrendi o derece bulanti yokmuş. Ablamda da kiz olucak. Ama 10 haftadan sonra bitdi bulanti. Bende de kiz fakat bende triod yüksek çikti. Oğlumda hiç yoktu triod. Az biraz bulantim oluyodu limon falan yiyince geçiyodu. Doktorum bu yüzden bulantimin fazla oldugunu söylüyor. Yani her kesin bünyesi farkli. Belki sizde erken biticek bilemezsiniz.