Yeso59 Salı günü çapada suni sancıyla doğum başlatacaklar, burada doğum yapan varmi nasıl oluyor hastane ortamı nasıl riskli gebelik olduğundan son ayda burada doğum yapmam önerildi yoksa özeldeydim
Pijamaskeliler Yeso59 bende riskli gebeyim bende merak ediyorum gelişim geriliği var test yaptılar plesantadan parça alıp aramadılar sonuçlar çıkmış 20 günü geçti bebeğe de bakmaya cagirmadilar bende başka yerde öğrendim 880 grama gelmiş oğlum 29+4um ama bebeğim karnı 24 e gelmiş diğer yerler 1+2hafta geri bu doktor kemikleri güzel suyu da guel dedi çapayi bırakma sen orda dedi ne olck etck ayarlarlar dedi beklemedeyim ne olcaz baklaik senin ne problem vardı kuzu recep has bey orda heyete sokmustu beni telefonda gıcık ediyorlar ne zmn cagircakskniz dedikce sekreter dövmegi kalio🙄
Yeso59 Pijamaskeliler ben tekirdagda yaşıyorum ordaki doktorum bebeğin böbreğinde genişleme vs gördü özelde takipliydim burda bize dedi istanbulda capada recep has yada ibrahim kalelioglundan randevu alıp detayliyi ona yaptırın bizde ibrahim kaleliogluna gittik oda dedi büyüme vs kistler var her ay capada konseye giriyorduk recep has ibrahim kaleli uruloji profu var heyette ancak 34 haftada su azlığı ve 2 hafta gelişim geriliği çıktı bu haftaya kadar normaldi hep yakın takibe aldılar dünde ordaydık salı günü artık seni dogurttcaz dediler canim öyle beklemedeyim acaba capada doğum nasıl olur diye ama bu konuda çapa en iyisidir dedi burdaki doktorda hakkımızda hayırlısı canım inşallah sende sağ salim alırsın kucağına
Pijamaskeliler Yeso59 evet evet banada recep bey bebeğe şans verelim napcak dedi heyete soktu hep ole ibrahim girmişti heyete de ama bana muhtemel bu gebelik sonlanır ilerlemez dedi o test yapılsın dedi yaptılar 20 günü gecti bekletiolar evde korkuom başka doktorda baktirdim perşembe günü geriden gele gele büyümüş valla capadan şaşma sen dedi devam et dedi bu doktorda seni takip etmeleri lazım prenatal bölümün diye merakla hftyi bekliyorum prematüre doğarsa oranın şeyleri daha ii dediler bence sen çok iyi durumdasın korkma kuzu orda doğum yapoanlar görüp yazar arama kısmınada yaz ordada çıkıyor baktım 🌸
Yeso59 Pijamaskeliler azda olsa gelişiyorsa bana burdaki doktor umut var demişti seninkide büyüyorsa cnm sonuna kadar git banada bi sürü şeyler dediler ama bu zamana geldik inşallah hayırlısıyla doğumlar nasip olsun ikimizede
Pijamaskeliler Yeso59 Amin inşallah heycanla merakla bekliyorum seni inşallah mennun kalırsın sağlıcakla gelsin kuzucuk 😇🤲🏻