Nilsu12 Kızlar bebeğim son 1 Aydır hep yüzüstü ve asla hareket etmiyor dr herşeyi denedi ama asla cinsiyet göstermiyor ve sırtüstü dönmüyor. Var mı önerileriniz bebeği böyle olup da işe yarayan bi yöntem bulan birileri 😃🤣
Ayssse Nilsu12 ay bende persembe gittim ıkısıde aynı dediğin gibiydi bir ara döndü sonda gerı yattı😁 cıkolata yedım giderken ama muzda iyi diyolar canım hareket icin hareketliydi birisi onu gördük ama cinsiyet tam secilmiyor 12hafta degıldım daha cunku
Prenses34_annesi Nilsu12 valla bu çikolata ile olacak iş değil kaç kere çikolata vişne suyu içip girdim inat olunca göstermiyor en son Zoraki 19+4 de gösterdi hanımefendi kendini bebeğin insafına bağlı benim kızçe de 12 haftalıkken yüz üstü yatıyordu😂😂😂
Sevvl Nilsu12 ay bende sün detaylıya girdim arı gibiler ya yuzlerını göremedim o kadar sinirlendim ki kızlarıma biri bile göstermedi ua o kadar hevesle gıttım 😂😂
Nilsu12 Prenses34_annesi kesinlikle öyle asla göremiyoruz ve öyle pis yatyor ki nasıl sırtüstü dönecek bilmiyorum
Smry Ben 20 Hf kadar öğrenemedim ya bağdaş kurmuş oluyordu ya başka pozisyonda oluyordu.gecen hafta da yüz üstü yatmıştı bacakları açıktı Dr kız dedi .bakalım detaylida daha net belli olur😀
Nilsu12 Sevvl ben de her seferinde bir heves gittim ama yok 😂 4 günde 1 ultrasona girdim artkk zorlamıcam fazla ultrason da zararlı diye biliyorum artık ayrıntılıda öğrenicem🤗
Essraanil Sevvl ayy girdin mi canım detaylıya biz girmedik hala 22 de gel dedi doktorum neden o kadar geç çağırdı anlamadım🥺 nasıl geçti herşey çok iyidir inşallah
berceste5155 Nilsu12 ne yaparsan yap bebeğin gönlü olmazsa göstermiyor benim kızım da bağdaş kurup oturyordu iki doktor da göremedi ancak 22. Haftada öğrenebildim
Sevvl Essraanil aa ama bana ikizlerde erken olur yerleri daralıyo 20 haftadan sonra dedi İstanbul’da çok iyi bir perinetolaga gittim o kadar memnun kaldım ki seslı sesli öğretmen gibi herseyı anlatarak baktı çok şükür sorunsuz çoktık
Essraanil Sevvl öylemiiii tekrar sorayım doktoruma acaba o bana her detaylı ultrasonda olduğu gibi 22 demi dedi🙄 çok şükür çok sevindim sizin adınıza inşallah biz de güzel şeyler duyarız sıkıntısız atlatırız detaylımızı😍
Sevvl Essraanil inşallah canım benim bencede boş teyit ettir ama yüzlerini göstermedi benim kozlar biri elını çekmedi biri ayağını 😂