Trkmn Avcılar medicanaya gideğim hem kontroller için hem doğum için Allah kısmet ederse. Yavuz bey iyi ilgili diyorlar giden arkadaşlar bilgi verebilir mi
EbruBeyazt Ben sağlık sigortamla bu hastanede fark vermediğim için doğuma kadar kontrollerimi burda yapıcam ama asıl doktkrum reyapta ilk doğumum orda oldu doğumu yine orda yapıcam ama orda belli bi ücret ödediğim için sadece doğumda gidicem medicana daki doktorların nerdeysw hepsini denedim memnun kalmadım en son özgür hanımı buldum en iyi anlaştığım ilgili güler yüzlü açıklama yapan arkadaş gibi bi konuda beni rahatlatmıştı çok sevdim kendisini yavuz beye hiç gitmedim ama onu bilmiyorum hatta bugun 14.00 de randevum var bakalım bebeğim nasıl ☺️
Trkmn EbruBeyazt EbruBeyazt Çok teşekkür ederim bilgiler için Yavuz bey çok iyiymiş diye okudum forumlarda konum olarak bana çok yakın olduğu için orayı tercih etmek istiyorum bakalım kısmet benim ilk hamileliğim daha 6 haftalık çok acemiyim:) İnşallah çok iyidir bebişinizz ☺️
Buskat Trkmn yavuz beye gittiniz mi? 33 haftalığız en başından beri takibimi kendisi yapıyor. Ben de tavsiye üzerine kendisine gitmiştim gerçekten çok iyi bir doktor biz çok memnunuz
Trkmn Buskat evet gidiyorum kendisine henüz 1 kere gittim bende memnunum kendisinden geçenlerde hastalandım aradım ilgilendi sağolsun :) 28 Kasımda 2. Randevum var ikili test için çok heycanlıyım cinsiyeti kaçıncı haftada öğrenmiştiniz siz 😊
Buskat Trkmn bana 13. Haftada kız diyerek tahminde bulundu. 16 da göstermedi. 20 de doğruladı kız olduğunu😊
Trkmn Buskat Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasil etsin prensesinizi☺️ Bende heycanla bekliyorum :)