sedaaktas18_ Kızlar merhaba 5 haftalık gebeyim ve lekelenmem oluyor. Hastaneye de gittim daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ? Korkuyorum açıkçası
Turkan9393 sedaaktas18_ merhaba. Öncelikle geçmiş olsun 💐 benimde 5 haftalıkken oldu doktorum progestan verdi yerleşme kanaması olabilir dedi. Üç dört günde toparladım. Şimdi 7 haftalığım bir kez daha oldu ve olduğu gün kalp atışını duyduk ama yine de doktorum bu sefer istirahat verdi. Şimdi iyiyim işime de başladım yarında tekrar kontrole gideceğiz. Gönlünü ferah tut Allah’ıma emanet bebişlerimiz 🥰🙏 senin doktorun ne dedi ?
Arabia sedaaktas18_ sedaaktas18_ hiç korkma bende 4 haftalıkken vardı lekelenme progestan kullandım çok şükür şimdi 20 haftalığım hiç korkma allahın izniyle
Cdem21 sedaaktas18_ bende 5+3 ken yaşadım proluton iğne ve progestan kullandım hep yatıp dinlendim bol su iç çok faydası oluyor
1asel-duru sedaaktas18_ merhaba ben oncekinde de hiç leke yaşamadim şimdi yine gebeyim 5 haftalık şimdi de yaşamadım herkeste aynı olmuyor sanırım kişiden kişiye değişiyor kimisin de yerleşme kanaması oluyor kardesimde de iki gebelikte de oldu sorunsuz doğum yaptı bende hiç olmadı belki de olur bilemiyorum ama yapılan muayenede kese ve bebek iyiyse normal diyor doktorlar
sedaaktas18_ Turkan9393 düşük riski dedi bana da progestan ve vitamin verdi. Ama bebek iyi yere tutunmuş dedi 🥲 Rabbim hiçbir anneye anne adaylarına evlat hasreti çektirmesin. Bugün daha iyiyim çok şükür 10 gün sonra kontrole gideceğiz dualarınızda bana da yer verin lütfen. Anneler siz benim her zaman dualarımdasınız ♥️
Turkan9393 seruveni hala ilaca devam ediyorum. Bebeğe bir zararı yok ilacın o yüzden doktorum bu kritik süreç geçene kadar devam etmemi söyledi 🙏
Zeynepp_ Benimde ilk hamileligimde kahverengi akintim geldi sonrada düşük yaptım smdi tekrardan hamileyim 6 haftalık dün yine kahverengi akıntı geldi ara ara tuvalete girince geliyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 🥺🥺
Turkan9393 sedaaktas18_ çok sevindim demekki bebişiniz güçlü 🥰 güzel dualarınız için teşekkür ederiz Rabbim kabul etsin inşallah 🙏 bende her daim ediyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı kokularını duymayı nasip etsin 🥰🙏
Turkan9393 sedaaktas18_ ben günde üç kez ağız yoluyla alıyorum. Sadece ilk kanamam olduğu gün iğne verdi doktorum tek seferlikti