srnglcskn skorkmaz saç kestirilmez aklı kısalır Çok sakız çiğnersen B*klu olur Çilek yersen çilli ciğer yersen lekeli olur Şuan aklıma gelen bunlar 😂
bir_pasa_annesi skorkmaz saç kesilirse bebeğin ömrü kısa olur 😂 ciğere dokunursan leke olur bebekte 😁
AyFa1608 skorkmaz şeftali yersen kıllı, Çilek yersen çilli, Nara,ciğere, duta dokunursan lekeli, Sakız çok çiğnersen salyalı, Saç kestirirsen zekası kıt 😆😆
Prenses34_annesi skorkmaz yılana bakarsan çocuğun yılan gibi kayar Gül koklama lekesi çıkar Saç kestirme ömrü kısalır 😂😂😂😂
Zumra-betul srnglcskn sakız hiç ağzımdan çıkmıyor. Dişlerim kaşınıyor diye Sika sıka çiğniyorm. Sanki birinden hıncımi alır gibi 🤭
Zumra-betul srnglcskn normal de sakız çiğnemem midem bulanır. Başkası cigneyince sinir olurum. Ama hamilelik te sakız düşmüyor ağzımdan
zu98yb Prenses34_annesi kız yılanı nerde görcem dee 😁😁😁 ayyy neler varmış allahim ya. Ben de 4 aylik hamileyken heves ettim 2 tane tulum aldım herkes tribe girdi iade et ugursuzluk getirir cocugun başına bir zeval gelecek diye 😁😁🤦🏼♀️
Prenses34_annesi zu98yb kız ben de bilmiyorum Benim de kaynanam söylemişti eşimin memleketine gitmiştik bayramda orada söylemişti 😂
srnglcskn Kayaatilla aynen bende çiğnerken annem dedi güldüm geçtim ama aklının bi köşesinde de kalıyo insanın 😂😂