Kubrakck2222 Kızlar merhaba, canım çok fazla tavuk bulyonlu makarna çekiyor😭😭 bulyon zararlı diyorlar hiç bir kere bile yenemez mi, yiyen var mı yemeklerine koyan? Gece saat 4 ama şu an zararsız olduğunu bilsem kalkıp yapıcam😭
Ecrina Kubrakck2222 Kız ye bee birşey olmaaz bu kadar kasma her yedğğimz sanki çok doğal da . Millet cayır cayır sigara içiyor düşünmüyor nolcak bulyondan çoğu yiyecek katkılı zaten yine dikkat et ama bu kadar paralama kendini canın çekmiş ye
Meliyyke Kubrakck2222 ben tavuk dünyası çok yiyorum makarnasında bulyon varmış haberim yoktu. Öğrendikten sonra nadir de olsa yedim yine. Ye diyemem dünyanın en zararlı besinlerinden biriymiş ama sen bilirsin
Nurdanb Kubrakck2222 bulyon hamilelik dışında da yenmemesi gereken bişey doktorunuza danışmalısınız çok zararlı
Kubrakck2222 Meliyyke evet ben de normalde evde çok kullanmazdım bi makarna yaparken bazen seviyordum şimdi aklıma düştü işte 😞
Summerwine Kubrakck2222 bulyon normalde de tüketilmemesi gerekiyorda eğer öyle makarnaya alistiysan bir kerelik bir şey olmaz ya canın çekmiş sonuçta cips falan da zararlı ama can çekince yiyoruz
esmanurum Kubrakck2222 toyukdan kendin bulyon hazirla toyuq suyunda makarnani haşla ye.ben de canim cekdiyinde noodle,cips falan yemisem,her zaman saglikli beslenmemisem yani.siz de abartmamak sartila yiyin
Benannemioluyorum Bence abartmasınlar ya onu yeme bunu yeme , ben 8. Atımdayım 8 ayda ne zaman pilav yaptıysam bulup lu yaptım bişi de olmamıştır inş bişi yediğiniz diye hemen bebeğe ya da size bir şey olmaz bu uzun bir süreç gerektirir
Kubrakck2222 Benannemioluyorum dimi? Bir kereden bir şey olmaz bence de, normalde dikkat ediyorum ama can çekti işte bi kere😞 teşekkür ederim yorumunuz için❤️
HSena38 Kubrakck2222 bulyonlu kaç çeşit yemek yemisimdir şükür birşey olmadı Allah’a şükür 💗 rahat olun 😊🌸
Fatmaztrk Kubrakck2222 dünyanın en zararlı 10 yiyeceğinden biri normalde de asla tüketilmemesi lazım. Kendi sagliginjz ve bebeğiniz için yemeyin
Ledeyna21 Kubrakck2222 o kadarda sıkmayın kendinizi yiyin bi kereden bişey olmaz herşeyde bu kadar takıntı yapılmaz salın biraz
poyrazin_annesi28 Kubrakck2222 Ben herşeyi tavuk bulyonlu yiyorum onsuz tadı olmuyor benim için. Tabi siz bilirsiniz
esmaozdemir76 Kubrakck2222 bı kereden bişey olmaz canım sürekli sık sık tuketmedigin sürece çok korkmana gerek yok
mommytobe_ Kubrakck2222 yani zararli tabi ki asiriya kacma ama ayda bir iki defa da kacamagin dibine vur biseycikler olmaz😅🤗 hem yedigimiz saglikli besinler ne kadar dogal ki🤦🏻♀️🥲