fatiss şöyle söyleyim ben zaten ilk soku esyalarimin gitmesi ile yaşadım. Sabah 7de doğum yaptım. Yatisim yapıldığında 37 haftaliktim 37+1de doğum oldu. Ben bebeği emzirmeye çalışırken çocuk doktoru vs çağırıldı muayene için bu arada emzirmeye uğraşıyordum. Göğüs ucum olmadığı için zor tutar benim bebekler. birinden verdim olmadı diğerinden verdim tuttu ve emdi. Sonra bi anda sen 37de erken doğum mu yaptin dediler dedim evet 37de oldu doğum. Sonra doktor muayene etti biraz düzensiz nefes alışları öğlene kadar kuvezde takip edelim sonrasında zaten çıkarırız bebeğin biseyi yok diyince ben yorgunluk o an kimseye ulaşamamış olmanın verdigi zihin bulanıklığı ile kabul ettim. Öğlen bebeğimin gelmesini beklerken oksijensiz nefes alamiyor diyerek yatisini yapmislar. Benimle 1 saat kadar kaldı çocuk. Emdi de ne morarma ne başka birşeyi olmadı. Nasıl oksijensiz nefes alamaz? Yenidoğana cikiyorum kimsenin birbirinden haberi yok içeri almiyolar zar zor girdim vs oradakiler de doğumdan direkt kuveze çıktı sanmislar ben böyle anlatınca şaşırdılar. Gece kaçak Göcek halime acıyan bir guvenlik vasıtasıyla nöbetçi doktorla konuştum. Yenidoğan takipnesi olmuş oksjieni akşam çıkardık şu an normal nefes alıyor yarına çıkışı olur diye düşünüyorum dedi bir umutla uyudum ama ben taburcu olurken bebeğim olmadı. 3 gün boyunca hastanede kaldı. Günde 3 kere her gün baglumdan bilkente süt goturduk biz Rabbime hamdolsun sütüm de doluydu ama bebeğe 2 kere sariliktan ışık vermişler 3 saatte bir 10 cc anne sütü veriyorlarmış sadece. Tedavi reddi yaptım zar zor öğlenden akşama kadar bin kere arayıp rahatsız edip çocuğumu aldım ellerinden 5 torba da sutumle. Ertesi gün de sariliktan lokman hekimde yatirdim çocuğumu sariligi 19daydi yarim kg da vermişti 3 4 gün içinde. velhasıl gereksiz uzattım hakkınızı helal edin ama orada ben birine bunu anlatabilseydim kesinlikle kuvese verme derlerdi. bir güç olu4du yanımda. o an ne yapsalar elinizde üstünüzde hiçbir şey yok tamam demek zorundasiniz. Bi sıkıntı yasasaniz tek başınasiniz kimseye ulasamiyosunuz