Deletedmom_103 Deletedmom_34 bence doğum ayıyla isim bağdaştırılmamalı. Çok güzel bi isim ben beğeniyorum eğer hoşuna gidiyosa koyabilirsin
Elmalipasta Deletedmom_34 canım benim de Aralık sonu Ocak başı doğumum bnde Eylül koyucam ve bu isme zaafım var çok seviyorum 😍 sende içinden geleni yapmalisin bence
Deletedmom_34 Deletedmom_103 aslında ben Nil ismini beğendim eşim de eylül bizim için önemli eylül mü koysak dedi, ikisi de beraber uyumlu değil, o yüzden sadece eylül olacak olursa
Deletedmom_34 eylulicten ay ne güzel denk geldi, biraz karakter analizi alayım sizden o halde🥰 eylüller nasıl olurlar genelde😄
eylulicten Deletedmom_34 ben cok anac bir insanim duygusalim da mantik az basar ama mantigimla hareket etmeye de calisirim. Biraz hayat tecrubesi bence ama hicbir insani kiramam merhamet de cok var 😊 guzel isim bence kendi ismim olmasa bende kizima koyardim 🌺
Eylb_ Deletedmom_34 Bende Eylül de doğmadım ama adım Eylül 🍁 doğduğu Ay diye koymak daha saçma geliyor bana zaten açıkcası. Sizin için önemli bir aysa tabii ki koymalısınız🧚♀️🌸
Annecim58 Deletedmom_34 Hicde saçma değil hoşunuza gidiyor da koyun benimde düşündüğüm isimler arasında var Eylül