Bsr3 Merhaba hanımlar İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı acaba ?
Buseyvz7 Bsr3 Orda Yok Ama Beykoz devlet hastanesinde yasin avşar var kendi doktorum mükemmel bir insan
Bsr3 Buseyvz7 orasıda bana çok ters ben sancaktepede oturuyorum bana yine yakın taraflar kartal pendik falan
Aynen Merhabalar ben ilk gebeliğimde Gazi yıldız diye bir doktor vardı ona gidiyordum. Bir kaç doktor onun daha bilgili olduğunu söylemişti.
Bsr3 Aynen nasıldı peki davranışı falan ya ben çok korkuyorum devlet hastanelerinden açıkcası ama şuan ki özellerde aldı başını gidiyor güzel bir yer arıyorum
Aynen Bsr3 yani çok bir şey beklentiniz olmasın. Devlet hastaneside inanılmaz yoğun artık herangi riskli bir durum olmadığı sürece kontrol edip gönderiyorlar
Bsr3 Aynen doğumun nasıldı peki orda zeynep kamil içinde hiç iyi şeyler demiyorlar ama şaşırdık artık napsak
Aynen Bsr3 normal doğum yaptım. Sancı odası tek kişilikti. Doğum odası 2 kişilik servis odası 2 kişilik. Güzeldi ben beğendim