Tugce20q Kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız 18haftaligim hissetmiyorum 😔ilk gebeliğim
ParildayanYildiz Tugce20q şuan hissetmemen çok normal canım üzülme ben çok dikkat edince sadece gidiklanma şeklinde hissediyodum o haftada
Muzlupuding Tugce20q 17 haftalıkken hissettim ama aşırı zordu . Yatıyodum ortam sessizdi böyle minik birşey karnımın içinde dokunur gibi oldu sonra o hafta bidaha hissetmedim sonraki haftalarda gün geçtikçe net hissediyosun
zehracal Tugce20q bende senin gibi düşünüyordum neden hâla hissetmiyorum bi sıkıntımı var diye, ama ben 20. Haftamda hissetmiştim merak etme 2-3 haftaya hissedersin inşallahh
ParildayanYildiz Tugce20q daha geç de hissediliyor hiç endişe etme bebişte stres olur canım o zamanlar ayirt etmek cidden zor zaten
Evinamin031120 Benim de ilk gebeliğim tam 20+0 da hissettim neden hissetmiyorum diye ağlayarak doktora gittim eve geldim beyefendi annesinin üzülmesine kıyamadı herhalde kendini hissettirmeye başladı 😂
sari-uggli-mehmet-aga Tugce20q 19+3 te hissetmiştim. O günden sonra da hep hissettim :) hayatımın en güzel duygularından biriydi
Aysee6346 Tugce20q benim de ilk gebeliğim çok istiyordum hissetmeyi çok şükür 20 haftadayım ve hissetmeye başladım sende sabret canım ya bir hafta sonra yada iki hafta sonra hissediceksin
Pinartkz 18+2 benimde ilk gebeliğim ama daha hareketlerini hissetmiyorum ama kasık ağrılarım var bebeğin hareketlerinden kaynaklı mı acaba
AzraFarah Tugce20q 17+2 yiz ultrasona göre, ve ben hissediyorum bebeğimi,o kadar tatlı ki,bişe yediğim içtiğim de kıpır kıpır
mormenekse-- Benimde ilk gebeliğim ve ilk hareketleri 20.haftamda hissettim.şimdi 33.haftadayım öyle bir vuruyor ki uyutmuyor 🥹💜🙏🏼
KLORAKHANIM Tugce20q 16 da hissetmeye basladim ama ihtimal vermedim 17 de Netti simdi 18 olduk disardan bile vurdugunda görebiliyoruz 🤍🙏