Ahsenveannesi Safiyenurrr ah bende 8 haftaligim artan kan hacminden ve sıvı eksikliğinden oluyor ben ayağa kalksam nefesim kesiliyor soluk solugayim hep tüm testler normal
HanifeAhmet Safiyenurrr hamilelikte olabiliyor diye biliyorum bazen banada olurdu ama çok sık olmadı çok şükür kafanı hafif yüksek tut yatarken birde güzel nefes egzersizleri yapmayı dene bakalım işe yarıyor mu 😔
Zeynaras Benim de ilk gebeliğimde olmuştu nefes alamıyordum resmen ama doğumdan sonra geçti doktora gittim normal demişti bana korkma doğumdan sonra geçer inşallah
Gamzeparlakk Bende çok yemek yedikten sonra hiç bir şekilde nefes alamıyorum ne otururken ne yatarken çok sıkıntılı bir durum doktora da soramadım daha 😔 2 gündür de sırtüstü yatarken kalbim sanki patlıycakmış gibi atıyor 🤔 21+3 bu arada 😆
mormenekse-- Tansiyon düşüklüğü ve sıvı eksikliği olabilir benimde geceleri kalp çarpıntısından duramazdım doktorum günde 2litre su içtiğinden emin ol tuzlu ayran veya sade soda iç demişti 🙁
Buseyvz7 Safiyenurrr o carpıntılar banada oluyo nefes alırken yoruluyorum resmen bide üstüne gece burnum tıkanıyo deliriyorum resmen 🤦
Eda06 Safiyenurrr canım benim ilk gebeliğimde de vardı. şimdi de bu durum var. Bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor akciğerlere baskı yapıyor ve nefes alıp vermede güçlük çekiyoruz kalp çarpıntısı yapıyor. İlerleyen haftalarda bebek doğum için aşşaya inmeye başlayınca rahatlıyosun merak etme
Safiyenurrr Ahuum yok gece yatarken özellikle sabahlari geç birakirsam kahvaltimi oluyor bir de çok ayakta kalıyor ister istemez
Bebekdelisi Safiyenurrr canım benımde oyle 25 berı hatta o dönem hastane yattım dr anında oldu kafanı yüksek tut bunu nefes al agızdan ver 3 kez kan basıncından normal dedı
HSena38 Safiyenurrr gebelik döneminde kalp çarpıntısı olabilir kendinizi çok stresli gergin durumlara sokmamaya çalışın 🌸
Safiyenurrr HSena38 kendi yormamam lazım 6 ay oldu çok hareketliyim ama şimdi hareketlerimi kısıtlamam lazım yapabilirsem😀
Ozgeysrgn Safiyenurrr benimde 28-29 haftalarda başladı çarpıntım özellikle geceleri tiroid değerlerimden biri takibe alında o yapabilir dendi. Ama ilaç müdahalesi yapılmıyormuş. Sadece takip ediyoruz. O değer de gebelikle alakalı olabilirmiş .