Fprtkl Mslm iki gecedir ağrım oluyor kasiklarda karnımda taş gibi oluyor. Nişan gelmedi ama akıntı olur dediler bugün bı defa oldu ayy bilemedim ki bel sırt ağrım yok . Hafif ağrım olsa zaten geliyor diyorum 😬sonra geçince abartmisim diyorum🤣🤣
Mslm Fprtkl 😂😂 ay ben de öyleyim sürekli kendimi takip ediyorum al tarfımda değişik ağrılar oluyor bazen diyorum bu sefer gelecek heralde diye ama yok 😂 ama bel ağrım oluyor akıntı da baştan beri olduğu gibi
Fprtkl Mslm ayyy mesaj yazdığına göre doğum olmadı 🤣 bugünde doğurmadık elhamdülillah diye uyanıyorum ben
Esracaa1 Annesininportakali53 şehir hastanesinde mi doğum yapacaksınız eğer orda yapacaksanız doğum yaptıktan sonra bilgi verir misiniz
Mslm Fprtkl ay bana gece sancı geldi çocukta harket etmiyor fazla göbeğim de aşağı düştü biraz bu sefer gelecek kesin dedim şimdi kesildi sancı 😂
Mslm Fprtkl ben 10 kilo aldım ilkinde 25-30 kilo almıştım bebek daha zayıftı bunda daha kilolu çocuk anlamadım 🤣 bebiş de 4kilo olmuştur o biraz tomul olcak
Fprtkl Mslm bizim göbekte aşağıda akşamları hareketli masallah. Tahmin edilecek gibi değil bu doğum olayı. Heleki benim ilk doğumum olacak 😁her seferinde geliyor diyorum sürekli
Fprtkl Mslm ayy ben 52 53 ile hamile kaldım 72 73 kedi goruyorum 🤭🤭bu hafta daha da artmıştır diyorum cumaya kontrol var bakalım. Tanıdık ebe var dogmazsa naparlar dedim suni sancı verebilirler mis
Fprtkl Mslm 😁bugünde doğurmadık babamız şehir dışındaydı çok şükür geldi bundan sonra doğsun hayırlısı ile
Mslm Fprtkl maşallah😁ama ilk bebekse normal ben de onda çok almıştım ama hep ödem di bunda pek ödem olmadı
Mslm Fprtkl ay valla ilkse allah yardımcın olsun inşallah çok uzun sürmez suni sancıda çok zor diyorlar inşallah kendi sancınla gelir bebeiş benim ilk doğumum tam 25saat sürdü
Fprtkl Mslm yaa hayırlı olsun Allah’ım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰bizimde pazartesiye kadar gelmezse sezaryanla alacaklar hayırlısı ile 🤲
Mslm Fprtkl amin amin canım çok sağol inşallh sende yavurn da sağ salim atlatıp kavuşursunuz bir an önce 😇