Alya__ Dmrbs18 haha en iyisi ozaman 😄 uzatmaya gerek yok hem tek başına alya da cok güzel sag sağlim al kucagina insallah
Nerimandemir_01 Benimde kizim olacak Çok kararsızım Beğendiğim isimler bunlar Ama seçenek çoğaldıkça kafam sahada karsiiyor
fat1ma_ deryarslan00 inanır mısınız bende yeni isimlerde bakıyorum sonra pişman olmayayım diye benim eşimde Azra diye tutturdu😍
deryarslan00 fat1ma_ bizde hem manası hoş olsun dini olarak da dedik hemde etrafta fazlasıyla aynı isimleri duyunca eşim azra hiç duymadm ve güzel dedi 🥰
birannebirfurki SeherG2017 Aybike Gökçe İlay Defne Doğa Deniz İsim listemde bunlar var ama hangisi olucağına daha karar veremedim kulağa hoş gelen anlamı güzel isimler buldukça ekliyorum 😅
aliandalina Baturpat3 bende alina düşünüyorum abisinin ismi ali eşim istemiyor anlamında çok güzel abisi ile de uyumlu
Nur_19 SeherG2017 Benimde kızım olacak inşallah 8 aya yeni girdik Aden Alya olacak 🤲🏻🧿 Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Nurcanben Merve201119 hayır isim çok güzel benimde akrabalarım arasında var bu isimler çok sadec artık her yeni doğan çocuğa bu isimler koyuluyor ondan dedim yoksa ben isimleri aşırı beğeniyorum çok hoş geliyor kulağa 🥰