Mavikalem eserdem Lidya mı 😂😂 başka isim mi bulamadınız? Okulda dalga mı geçsinler. İsim koyarken biraz düşünün
eserdem Mavikalem Bundan size ne 😅 zevk benim çocuk benim sonuçta değil mi! İsteyen istediği ismi beğenir koyar buna da kimse sorgulanamaz. Ben sadece beğendiğim bazı isimleri yazdım o kadar.
Elifengin Elisam22 gönlüne göre olsun canım, benimde Elisa kesindi baya araştırmıştım ama malesef uygun değilmiş anlamı güzel olsada 😞😞 baya üzüldüm ama nil de güzel😊
Elisam22 Bzdmr ne kadar çok gokce koymak isteyen var benimde ismim gokce kızımın adı iklimya ada ikinci kızım geliyor elisa koymayı düşünüyoruz rabbimin izniyle
Bzdmr Elisam22 hamile olduğumu öğrenince kız olursa Gökçe olsun dedim bı anda aklıma geldi erkek olursa Asil dedik Rabbim kız nasip etti çok fazla isim düşündük sonrasında ama yine Gökçe’de karar verdik 🥰
ozlemsrgl-krks 33 haftalık hamileyim kızımın adını Elif Asel koyacağım. 16 aylık kardeşim var adı Bade Ceylan 🌹😁
umutsuzolma 6 yaşında kızım var İsmi AMİNE SARE şimdi 2.ye hamileyim kızım olucak ASEL NARE olmasına karar verdik
1234__ El49 yok koyma koymama değil de hepsini arka arkaya okuyunca aşırı komik oluyor:))ondan güldüm