Meral2158 SeherG2017 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🙏 Benimde kızım olacak biz Umay Asya düşündüm 💕🌸
NURVaqif SeherG2017 sağlıcakla qucağına al canım ben bir kızım olursa Nur koyacağım adını fakat daha cinsi bilemedik😍
duyguogretmen61 Allah nasip ederse bizim de kızımız olacak. Adını İlbilge Bâde ya da İlim Bâde koyacağız.🥰🐣
Elisam22 Bzdmr ne kadar çok gokce koymak isteyen var benimde ismim gokce kızımın adı iklimya ada ikinci kızım geliyor elisa koymayı düşünüyoruz rabbimin izniyle
Sibelsu İlk kızımın ismi fatıma Hifa bu seferkinide Zeynep Lina düşünüyoruz isim koyarken anlamları çok önemlidir çünki isim karakterini yansıtır çocuğun
Suheda_4406resul El49 bide üstüne rondom haa ergen 😂😂 doğru söylüyorsun gerçekten senin seviyesizliğine düşme gibi bir kabiliyetim yok bak bunu doğru bildin 👍😙
denizdalgasi1 aframoms13 yaa benim kızımın ismi de adel anka 🤍 bizde afra anka koyucaktık hatta öyle postta açmıştım çok güzel ismi var kızınızın adıyla yaşasın adel isminin anlamı çok güzel 🥰
08HB-16 SeherG2017 ay hadi bakim sağlıkla gelsin bizimkide kız galiba bende Arya Lina istiyorum eşim linada güzel sadece dedi sonra kumsal dedi kumsal Lina uyarsa böyle oda olabilir kırmakta istemiyorum onu başka bulamazsak da Lina olur gibime geliyor🤭
Cansu0808 08HB-16 ikiside çok güzel isimler evet ama eşimin babaannesinin ismi yıldız olduğu için ikinci ismi istiyor ama hem ölmüş biri olarak hemde isim çok uzun olucağından iyi bakmıyorum