mihrbnkrc Kızlaar merhaba 🤰👼 Hamilelikte saçını kestiren var mı batıl inançlara inanıyor musunuz🥹 Yada saçını boyatan çok kararsızııım👀
Ftmmma mihrbnkrc benim saçım doğal rengi boya kullanmıyorum ama önümüzdeki hafta bi karış falan kestirmeyi düşünüyorum 😊
Gorkim Benimde avuç avuç saçım dökülüyor 19. Hafta oluyorum yarın ama saçlarım avuç avuç demiri me de baktırdım seviyesi normal nedendir acaba
cansel0107 Gorkim horöan değişikliği yada mevsimsel olabilir urbanın toniğini kullanın ben çok memnun kaldım ve hc care diye yağ var oda çok etkili oldu bende şaçıö gürleşti resmen
bussub5 cansel0107 hc care bakım yağının kullanımında bi sakınca yok değil mi bende sipariş verdim doktoruma sormayı da unutmuştum
glnr_21 Gorkim ben içmiyordum düzenli içmeye başladım dökülme geçti ya da belli bir haftada. Sonra geçiyor da olabilir
Kurtiremmm mihrbnkrc Ben saç boyatmakla ilgili 4. Ayımızda yapabiliriz diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Biroglanannesiii mihrbnkrc Boyatmadım canım ama kestim batıl inançların hiç birine inanmıyorum siz de inanmayın lütfen
Udu mihrbnkrc boyatmadim annemin şerrinden korktuğum için kestiremedinde ama doguma 1 hafta kala kahkullerimi kestiricem normalde kahkulluydüm😂
Kleops mihrbnkrc ben gebeliğimin 3. Ayında sonra da 8. Ayında olmak üzere 2 kere kestirdim. Kötü şeylere inanmayın , iyi düşünün iyi olsun
cansel0107 bussub5 Hayır yok saf yağ dolu zaten içi yani ben kullanıyorum saf yağlar olsun tonik olsun bişey olmadı şükür 🙏