Deletedmom_103 guzelanne01_ baran, fırat, boran bunlar geldi aklıma ama kürt ismi mi türk ismi mi bilmem daha çok kürtlerde duyuyorum bu ismi 😅
guzelanne01_ Deletedmom_103 kürt ismi canım🙈Eşim kürt onlarda böyle isinler fıratı ama türklerdede koyanlar var🙈
Sevilay21 Sidar , adar, şiyar, şivan, rojhat, jihat, roni, ronahi, mirhat :) Ben Sidar koyacağım oglusumun ismini allahin izniyle
busraninprofili guzelanne01_ bence cocuklariniza bi milleti simgeleyen isimler koymayin. Dogru bulmuyorum buyuyunce okul hayatinda, is hayatinda isminden dolayi yargilanabilir.
guzelanne01_ busraninprofili BEN Türküm KÜRT İSMİ KOYDUM diye oğlumu KÜRT DİYE DÜŞÜNÜP yardırgıyacak olan varsa Zaten oğlumun hayatında aslaaa olmasın Aslaaa KÜRT TÜRK ÇERKEZ VS HEPİMİZ KARDEŞİZ
Ledeyna21 guzelanne01_ ben Adar düşünüyorum inşallah bahoz miran Baran zagros kendal ardıl serhat çiya zınar boran aklıma gelenler
baby3_ guzelanne01_ kesinlikle katılıyorum ama ne yazıkki iş ve okul hayatında hayatında olmasa bile yargılayıp ona göre davranacak insanlar olabilir 😔 abimin adından dolayı okulunda çok yargılandı hocaları tarafından şikayet falan edildi iş uzadı mesela
nur_seyma guzelanne01_ sen bile kürt ismi diye başlık açmışsın söylediğinle çelişiyosun.. bencede milliyeti belli eden bir isim koymak ilerde onu zora sokar ayrıştırmak istemiyosan ‘kürt ismi’ diye değil anlamı olan güzel bi isim önerisi diye başlık açıp öneri alabilirdin ki herkes yine baranı fıratı söylerdi..
guzelanne01_ baby3_ İNSANLARIN hayatında herzaman gereksiz sinekler çıkaçaktır canım isimdir vsdir AMA İSİM için özellikle kürt ayırımı yapan varsa Cidden oğlumun hayatından defolsun