Oslemmmm Cldbrst Ümraniye devlet yatırmak istedi beni ama ben istemedim. Medicana Çamlıca da gastrentoloji doktoru acil ultrason ve kan tahlilleri istedi. Ursactive diye bi ilaç başladık sabah 2 akşm 2 içiyorum. Dün kan verdim değerlerim yarı yarıya düşmüş. Cuma tekrar kan vericem. Yatırmaya gerek yok bu ilacı kullan sıkı takip edelim dedi doktor.
Cldbrst Oslemmmm o zaman benim ilaçlar az geliyor muhtemelen yavaş yavaş artıyor çünkü. Ben de ursactive 500 lük kullanıyorum günde iki kere ama geçmiyor. Hiçte hastanede kalasım yok ,çıkarsam da bişey olur mu diye korkuyorum ikilemde kaldım 🤦🏼♀️
Oslemmmm Cldbrst kaç haftalıksınız acaba? Bana covid tetiklemiştir dediler kullandığım tüm ilaçları bıraktırdı doktorum. Diyet yapıyorum aynı zamanda yediklerime çok dikkat ediyorum ve bol su içiyorum.
Cldbrst Oslemmmm bana hiç kimse diyet vermedi ben kendim dikkat etmeye çalışıyorum 🤷🏼♀️35+5 im şu an. Sizin haftanız ne
BuseV2 Bende kasıntıyla başladı kontrolüm vardı hem kan testi yaptı yüksek çıkarsa aricam dedi alt 167 ast 81 alkalen fosfatoz 265 değerinde kaşıntı devam ediyo
BuseV2 Cldbrst yarın sabah ben gidicem sonuçlarım böyle çıktı napilmasi gerekiyo diye yatış mı yapıyolar bu degerde olanlara
Cldbrst En azından ilaca başlatırlar diye düşünüyorum benim sabah alt 178 şimdi 218 olmuş, ast 93tü şimdi 115 olmuş hastanede yatıyorum mesela nst ve kan ile gözlemde tutuyorlar ama henüz bir tedaviye başlamadılar ben de anlamadım 🤷🏼♀️
Ezonunannesi16 benim değerlerim normal olduğu halde kaşınıyorum. 37. haftamdayim ve 1 haftadır daha da arttı kaşıntılar uykusuzluk artık halsizlik filan yapmaya başladı bazen oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum dayanamıyorum valla. doktorun verdiği ilaçlar da fayda etmiyo çok çaresiz kaldım. daha şimdiden 0 uyku çocuk olunca napcam bilmiyorum 😌😌
Cldbrst Oslemmmm başladılar ama evde kullandığımın aynısı ekstradan sadece nst ve bir kan tahlili var
Bilgeyumuk Gdgneslim canım merhaba 36+6 benimde alt ast normal çıkıyor Alp değerim 180 çıktı döküntülü kaşıntım var sanırım sendede aynı sorun olmuş. Doktor ursovef diye bi ilaç verdi ama henüz almadım. Sen neler yaptın kaç haftalıksın
Gdgneslim Bilgeyumuk 38+3 olduk sabah 7.30 gibi Allah’ın izni ile sezeryana alacaklar. Bişey yapamadılar hala kasiniyorum ursactive kullanıyorum onun dışında kestine dile alerji ilacı verdiler ama kaşıntı bana mısın demiyor dayanamıyorum artık o yüzden erkenden alınmasını istedim ben
22152215 Bilgeyumuk iyi günler alp değerim yüksek yazmışsınız uzun zaman önce . Doğum yapınca bebeğiniz küveze girdi mi lütfen dönüş yapın🙏
Dark Gdgneslim sizi bu zamana kadar neden nasıl bekletirler anlamıyorum, kolestaz olan biri asla bekletilmemeli