Kubrabsyg45 Eminekorkut onu bilmiyorum ama kapalı kadın doğum. Ocak ayının ortasında yada sonunda açılacak. Bilginiz olsun. Ben geçen aciline gittim doğum için geleni hep geri gönderdiler Ocak ayından sonra açılacak en yakın başka hastane gidin diye gönderdiler
Sevvl Eminekorkut en takın arkadaşım gitti ve bebeği için demedikleri kalmadı asla ygras usg yok direk alttan muayene kolay yöntem bakıyorlar
Kubrabsyg45 sumblogg yani 1 ay üst üste gittim perinatoloji önü bomboş hiç hasta görmedim randevu sistemi de açık görmedim. O yüzden ben detaylıyi Süleymaniye Hastanesi’nde yaptırdım ve aşırı memnun kaldım. Bakırköy Sadi konuktan çok çok iyi.
sumblogg Kubrabsyg45 Süleymaniye hastanesinde perinatoloji bölümü var mı? 182 yi aradığımda 3 hastane saydı Avrupa yakası için
Kubrabsyg45 Sevvl kesinlikle öyle. Kac. Defa acile gittiysem direkt alt muayane yapıyor kaç haftalık olursan ol
Kubrabsyg45 sumblogg var canım fatih İstanbul eğitim araştırma hastanesi diye geçiyor, Doruk beye randevu alın. 1,5 saat boyunca yanında kaldım inceledi çok ilgilendi. Özele de gittim detaylı için 15 sürdü. İnan bu doktor ve bu hastane çok çok iyi
Deniiz Asla önermiyorum 24. Haftamda erken doğum yaptım. Odalar 4 kişilik ve diğer kadınların eşi pat diye odaya dalıyor sizin müsait olup olmamanızı kimse umursamıyor. Doktor bile müdahale edemiyor çıkartamıyor. Asistan doktorlar çok saygısızca konuşuyor. 1 battaniye için 40 kere söylemeniz gerekiyor. Sezaryen doğum yapmama rağmen ve 2 yıl geçmemesine rağmen normal doğum yaptırmak için uğraştılar ruhumu teslim ediyordum az kalsın. 2 saatin sonunda alabildiler ameliyata. Rabbim bir daha düşürmesin.