Ezgistn Hanımlar daha önce postumu okuyan olmuştur belki aranızda. Pazartesi sabahı saat 5 de bebeğim 22 haftalık olarak dünyaya geldi. Benim süt sağmam gerekiyor fakat bendeki makinanin çekim gücü yetersizmis bu yüzden sonuç elde edemedim. Ve hastaneye giderek orada sağım yaptım. Bana çekim gücü çok çok iyi ve sürekli sağım yapabileceğim bir marka model onereceginiz birşey varmi? Bugün yine hastanede sağım yapacağım ama gün içinde almam lazım makine yoksa acisi dayanilacak gibi değil
Minikheyecan Ezgistn canım imşallah sağ salim bebişin evine gelir 💓 medela cok iyi hastanelerde de kiralanabilir, çekim gücü üst segment bir marka.
sinemgcg Ezgistn avent ve hastanelerde bulunan medula yı kesinlikle tavsiye ederim ve sakın sagmaktan vazgeçme bende 28 haftalık dogum yaptım 3 gün gelmedi 3. Gün sonunda geldi sütüm ama mutlaka 3 saatte bir sağdım
Pelus Ezgistn internete yazın hastane tipi süt sağma kiralık diye kiralayan yerler çıkar,hastane yakınlarındaki protezciler filan var ya oralara da sorun isterseniz
Tarcin Madela nın Symphony modeli canım. Ben ankaradan kiraladım Eskişehir de oturuyorum . Sümer A.ş den kiraladım. İnternet siteleri var bilgileri falan arayıp danışabilirsin. Ben de 25+1 de Doğum yaptım. Bana çok faydası oldu. Philips avent i de kullanıyorum. O da iyi