Deniz0637 Kızlar ben yeşil elma yedim muz da kesiyor bulantıyı bir avuç kuru nane yada sumak eşkisi yiyebilirsiniz bulantıya iyi geliyor az az yiyin midede gaz olunca rahatlamaya çalışırken kusturabiliyor
Zeyemzey Eylulmom benim ilk zamanlarda bulantım olmamıştı 16 18. Hafta arasında çok olmuştu prilam hiç iyi gelmemişti hatta onu içer içmez çıkarıyodum daha sonra doktorum ayva ve armut önerdi ne zaman midem bulanmaya başlasa hemen bi ayva yiyodum hemen kesiyodu
immos @Eylulmom @Susamuruuu İnternette trendyolda bulantı için bileklik ve eldivenler var mutlaka deneyin derim.
tugba07caylak08 Susamuruuu Bana tek iyi gelen bulantı hapı oldu çünkü bulantı dan bir şey yiyemedigim için bir şey fayda edemiyordu
Smya Susamuruuu ben yemeği yiyordum ondan sıkıntı yoktu, yedikten sonra mide bulantısı oluyordu onun içinde limon iyi geliyordu, limonata falan da çok içtim.
Ugy Eylulmom Bende 9-12 hafta arasında öyleydim canım midem bulanıyor ama kusma yoktu özellikle sabahları be akşamları tuzlu çubuk kraker ve beyaz leblebi yedim onlar iyi geliyordu bi de çok acıkmadan yemek yemeye çalış bulantı öyle daha az oluyor inşallah geçer şuan benim geçti
elifile38 Bende naneli sakız bulunduruyorum başucumda bulantım olunca 1-2 dk çiğniyorum çok uzun uzun değilde, azaltıyor şükür, elma da iyi geliyor cidden 👍🏻
Senayl34 Susamuruuu bende aynı durumdaydım sabah folik asitt içerken su bile kusturuyordu ilacı içip 10 Dk sonra simit yiyordum sıcak çayla İnan o kadar şey denedim simit midemi bulandırmıyordu mideyi bastırıyor simitten 1 saat sonra istediğini ye bulanmıyor
Merbur28 Eylulmom Benim bulantım dördüncü ayına kadar devam etti şu an altıncı ayın dayım ve hamdolsun toparlandım şunu diyebilirim ki rezene ve ekşi elma bulantılarım ha çok iyi gelmişti bir de sade soda tavsiye ederim