Bbbadem kızlar selamlar yalancı kasılmalarım falan oluyor geceleri 2 haftadır düzensiz ama bugün ilk defa sağ kasığıma sağlam bi ağrı girdi ve sağ tarafta belimin yanı bayadır ağrıyor sizce doğum yakın mıdır?
Asli03 Bbbadem doğuma hazırlanıyor bebek aslında ondan bazen ağır sancılar olması normaldir tabi bebekler vaktsiz gelir hayırlısyla kucağına alırsın inşallah canım 🧡🙏
HanifeAhmet Bbbadem 37+3 aynı sorundan dolayı uyuyamıyorum sağ kasığım öyle bir ağrıyor ki ne olduğunu bende anlamadım yarın da böyle olursa acile gideceğim
tulaye Bbbadem aynı sorun bende de var gece adet ağrısı gibi ağrım oldu baya bi arttı düştü. Şimdi hala belimde ağrı var fazla değil hastaneye gitsem mi bilemedim :(
Bbbadem HanifeAhmet benim bugün ağrımıyor demekki hazırlık süreci umarım sizinde doğru zamanda sağlıkla gelir bebişiniz:)
Bbbadem tulaye benim bu saatlerde dün başlamıştı şimdi yine arada kasıklara giriyor ve aynı bel ağrım oluyor arada ama hep devam etmediği için hastaneye gitme gereksinimi duymuyorum sizin düzenliyse eğer kontrole gitmekte fayda var