Dln_elmas Kızlar 37+4 haftalık olduk bugün muayenem vardı herşey normal ama eve gelince sürekli bı baş ağrısı ve dönmesi oluyo sizde durumlar nasıl benim gibi olan varmı tansiyonum normal çıkıyor neden böyle..😔
Birmeleginannesi32 Dln_elmas ya aynı şeyi bende yaşıyorum günümüz de aynı tansiyon ölçtüm normal bir de mide bulantısı gibi bişey var
bsra-25 Dln_elmas mide bulantısı ara ara bende de oluyor. Birde bebek kendini çok kasıyor topluyor canımı acitiyor. Bugün kontrolüm vardı. Doktor herşey güzel gözüküyor dedi 36+1 deyim bu ara da. 38+4 de felan çatı muayenesi yapacakmış
Betulll19 Bende 36+1 im benimde bi kac gündür oyle tansiyonum normal ama bi hafiften bas ağrısı ağzımda acı tat felan bende anlamıyorum neden oluyo
Dln_elmas Betulll19 Bende aynı şekilde ara ara oluyor Allah tan sanırsam sona yaklaşıyoruz..Rabbim sağlıkli doğumlar nasip etsin..🙏
Dln_elmas Birmeleginannesi32 Az zamanımız kaldi dayanmak lazım bebişlerimiz için sağlıkla gelsinler..🙏🥰
Dln_elmas bsra-25 Neden bukadr geç çatı muayenesi bnmki 37 +4 açılmam var 1 cm her hafta kontrol olucak..
bsra-25 Dln_elmas hiç bilmiyorum ki hatta bende dalga geçtim dedim ya ozamana kadar dogurursam diye 🙂
Dln_elmas bsra-25 Devletemi gidiyon yoksa belki oranın sartlarindan dolayı bnm bildiğim 32 haftalıkken nst 36 haftadab sonra çatı muayenesi..
bsra-25 Dln_elmas evet canım devlete gidiyorum. Aslında doktorumdan çok memnunum. 33. Haftam da nst ye girmeye başladım ama çatı muayenesini dediğim gibi 9 Aralık’ta yapicam dedi. Ağrın suyun kanaman felan olirsa hemen acile gel dedi okadar