Haticeakan
Merhaba herkese güzel anneler
Sabahdan gittim bi güzel herzman gittiğim hastanede kontrolllerimi yaptırdım sıkıntı Yok dendi benm ama koyu kahverengi lekelenmelerim devam ediyordu neyse yarın gel suni sancı verelim dendi nst falan sancımda yoktu tm dedim çıktım eşimin ısrarı üzerine kalktım başka hastaneye geldik bebeğin suyu azalmış dendi gidin isterseniz kendi doktorunuzla görüşün dendi bana sabah herşey yolunda denildi dedim şaşırdı radyolojiden rapor istendi artık çocuğa oksijen gitmemeye başlamış ister burası ister başka hastane kararınızı verin yatış yapın dediler korktum ben bişey olacak diye ağlıyorum eşim hemen yatışını yaptırdı bi yandan serumlar bi yandan nst tansiyon nabz ne varsa yapılıyor ben su içtiğim için anestezi için bi yandan gözetim altında bekletiliyorum bi yandan bişey olur mu korkusu .evet sıra beklenen ana geldi gelip indirdiler beni sezeryana .nasıl anestezi istediğimi sordular dedim uyutun hatırlamak istemiyorum belden yapalım ndn çocuğunun doğduğu anı görmek istemez misin diye söyleyince belden yapıldı . Beni konuşturuyorlar tabii ama bende korku tavan Neyse dakikalar içinde kedi gibi bi ses geldi sonra kesildi sonra havaya kaldırdılar titreyen bi tip bir bağırmaya başladı bizimki ben tabi ağlıyorum deli gibi iyi mi falan diyorum bizimki durmuyor bu kdrı normal mi diyorum hemen temizlenip yanıma kondu defalarca öptüm o ara sustu ben tabi daha duygusallaştım bebeğin odasına götürülüyor artık dediler ben de dikişler için bekletiliyorum tabiki cümbür cemaat herkes asönsör başında beni bekliyor eşimle oğluşumda odada beni bekliyorlar 😇 çıkar çıkmaz tabiki sancım oldu ama kalkıp yürüyorum şimdi biraz acılı da olsa ama o herşeye değermiş şimdi Yanımda yatıyor hemen kokumu almış annesinin kucağında uyuyor sadece Allah’a şükür oğlum sağlıklı doğdu rabbime binlerce kez şükürler olsun ki rabbim dileyene kucağına almayı nasip etsin inşallah her Doğumun zorluğu var ama minnacık mucize herşeye yetiyor😍😍😍
Maviss35
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin😇
Haticeakan
Amin canım teşekkürler 🙏
Defnemmm2301
Gözünüz aydın Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🙏
Ozcndln
Canim hayirlisi olsun insallah Rabb'im saglikli ve uzun omurler versin minik bebiseee 😍😍