Asli-beren Merhaba kızlar bu oksapar ne için kullanılıyor bilen var mı? Bnm bebeğim de gelişimsel gerilik var baş cevresinde 2.5 hafta. Doktorlar oksapar vermedi coraspirin verdi kan akışı hizlansin diye. Neden oksapar vermiyorlar bnde merak ettim
Allahkahretmesin1 Asli-beren pıhtılaşma problemi için veriyorlar ben kullanıyorum 3 genimde pıhtılaşma var
Tugbaakcy Asli-beren oksapar pıhtılaşma için veriliyor daha çok kan akışı sağlansın diye coraspin de aynı şekilde dua et oksapar kullanan biri olarak söylüyorum keşke sadece coraspin yetseydi şimdiden yoruldum iğnelerden kollarım göbeğim hep mor..
tugbacns Asli-beren ben covid oldum doktorum 10 günlük verdi tedbir olsun diye mecbur olmasam kullanmak istemezdim gerçekten öyle gıcık bir şey ama dayanıcam 10 gün. Bütün hamileliği boyunca kullanmak zorunda olanlara Allah yardım etsin gerçekten
Eleven11 Tugbaakcy ben bacağıma geçtim acaba etkisini gösterir dimi karnımda yer yok artık morluklardan
Allahkahretmesin1 Asli-beren benimle alakalı bir sorun fakat bebeği de ilgilendiriyor eğer kullanmazsam bebeğe kan gitmiyor 3 kaybım var bu yüzden
Asli-beren Tugbaakcy anladım o zaman bna vermemeleri normal bna bissuru test yaptılar kanda hcbisey yok. Sorun bebekte biraz geriden geliyor
Fadimegll321 Tugbaakcy geçmiş olsun canım kaçıncı haftadasın bende hem coraspin hem oksapar kullanıyorum
Tugbaakcy Asli-beren sorun bebek değil canım senden giden kan akışında problem vardır. O yüzden geriliyordur haftası
Dilayesen97 Ben covid olduğumda vermişti baya araştırdım genelde hamilelere vücutta herhangi bir kan pıhtılaşması olmasın bebeğe her daim rahimden kan akışı sağlansın diye veriliyormuş bebek gelişimini kontrol altında tutmak için
Tugbaakcy Eleven11 koluna dene kuzum. Kolun arka kısmı oluyor ya yumuşak o kısma dene. Ben tutmadan kolumu çok rahat vuruyorum göbekten daha rahat bacağa ürktüğümden vuramadım birde nereye vurucam bilemedim doktora sordum kolu gösterdi rahatladım ordan başlayınca. Kendine doğru kolunu yapıştır yani dirseğini gör sonra dirseğin üst taraflarında ki yumuşak kısma vur bi gün sağ bi gün sol gayette rahat oluyor deneyebilirsin bacak zorlarsa
Dmrbs18 Asli-beren bende yeni başladım benimde bebeğin suyu az olduğu için verdi kan pıhtılasmasına onemlem alıyolar bebeğin yarirınaymıs