ayla__ Dün ishal olduğum için hastaneye geldim . Doktor nst ye bağlan dedi bağlandım . Sancım varmış biraz ama ben hiç bişey hissetmiyorum dedim serum verdi . Serum bitince tekrar nstye bağladı sancım düzeldi eve yolladı yarin tekrar gel nst ye dedi bugün geldim işte tekrar sabah nst ye geçtim sancim çıktı Altan muayene etti açıklık yok şükür çocuğun başı aşağıda ama sancın çıkıyor ciğer geliştirici iğne ve serum vermem lazım sana yatışini yapacam takip edecem dedi şuan hastanedeyim nst bi iyi bı sancılı çıkıyor ama ben sancı hissetmiyorum ki nasıl oluyor bu iş anlamıyorum yarın taburcu olacakmişim bugün gözetim altındayim yani
Betul124 ayla__ bende de oldu ilk gebeliğimde 34 haftada sancım varmış ama ben hissetmemiştim çiğer geliştirici falan vurmuşlardı serum falan taktılar on dan sonra da oğlum gelmek istemedi ☺️
Betul124 ayla__ korkma canım hakkın da hayırlısı olsun inşallah Allah’ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ☺️
Stas Çok geçmiş olsun öncelikle tek şikayetiniz ishal miydi benim de 2 gündür var 14 haftalığım dr mesaj attım ilaç yazdı kontrol falan etmedi korkuyorum bende
ayla__ Betul124 amin yarın taburcuyum nst ye deminde bağlandım sancı çıkmadı şükür ama gece 12 de ikinci doz ciğer geliştirici iğnem ve serumum var